Camper huren in Japan

Camper huren Japan

Japan is het land van de rijzende zon. Het land waar eeuwenoude tradities hand in hand gaan met de nieuwste technologieën. U bezoekt hier eeuwenoude tempelcomplexen, waar de lokale bevolking offers brengt aan de goden, terwijl u het volgende moment in een high tech zakencentrum loopt en uw ogen uitkijkt want alles lijkt hier mogelijk. Een dag later loopt u in alle rust in een van de groene natuurparken en blijkt nog eens een keer meer hoe groot de contrasten zijn in dit schitterende land.
Van traditionele theeceremonies, oude tempels en een samurai ervaring tot wandelen in indrukwekkende gebergtes en baden in heerlijke hot springs. Japan heeft het allemaal.

Culturele must-do’s:

  • Samurai en ninja ervaring. Ninjas zijn de spionnen die in van de Kamakura periode (1185-1333) tot de Edo periode (1603-1868) actief waren. Dit is de periode waarin de samurai het land regeerden.
  • Neem deel aan een ‘martial arts’ les, verkleed je als ninja en bekijk de wapens en diverse shows waarin men de kwaliteiten van vroeger laat zien.
  • Heerlijk baden in een Onsen (warmwaterbron). In Japan vind je vele vulkanen en vulkanische onsen (warmwaterbronnen). Veel van de warmwaterbronnen bieden een mogelijkheid om te overnachten en zijn een populaire plek voor een (meerdaags) bezoek.
  • Probeer, naast de bekende Japanse sushi, ook een ander populair gerecht, Ramen. Ramen is een Chinese noedelsoep waarvan de inhoud kan variëren afhankelijk van het gebied waar je reist. Veel Japanners gaan in hun vrije tijd even naar een ramen winkel om een heerlijk bakje soep te halen.
  • Bezoek een traditionele show, door UNESCO inmiddels gedefinieerd als cultureel erfgoed: Kabuki, Noh of Bunraku
  • Bezoek een Sado (theeceremonie).
  • Bezoek een van de tempels of shrines zoals de Phoenix Hall bij de Byodo-in Tempel, een cultureel erfgoed.

Alle campervakanties in Japan

Het land van de rijzende zon

23-daagse camperreis Tokyo retour. Reis door het bijzondere Japan, het land van de rijzende zon. Een land van eeuwenoude tradities, bruisende wereldsteden, traditonele dorpjes, bijzondere natuurparken en schitterende tempelcomplexen. Vertrek in oktober 2018 en maart 2019.

* Exclusief: alle transfers, evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Vind uw vakantie

U zocht op:

Alles wissen

Klanttevredenheid

Travelhome wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.9

(Gebaseerd op 325 beoordelingen)