Camper huren Amerika

Bezoek met uw huurcamper het zuidwesten met de immense Grand Canyon, Las Vegas, Bryce Canyon, Zion, Sequoia en Yosemite National Park en combineer dit met de steden Los Angeles en San Francisco. Of kies voor Alaska met zijn ruige natuur en prachtige dierenleven.

Camperreizen door Amerikaanse natuurreservaten


Ontdek met uw huurcamper de prachtige omgeving van Amerika. De grote variatie aan landschappen die Amerika te bieden heeft maakt het land uniek en open voor geweldige camperreizen door natuurreservaten. Van noord tot zuid, oost tot west, door heel Amerika bevinden zich nationale parken waar u tijdens uw camperreis van kunt genieten.

Maak een wandeling of tour met uw huurcamper door Amerika's bekendste nationale parken waaronder Badlands, Yellowstone, Canyon lands, Zion, Sequoia of Yosemite. Spot wilde dieren in de natuur en geniet van de rustige omgeving.

Rondreis met huur camper langs wereldsteden


Amerika staat bekend om haar bruisende steden waar mee gepronkt wordt. De bekende plaatsen Florida, New York, Washington, Los Angeles en San Francisco zijn zeer zeker een bezoekje waard. Afzonderlijk bieden al deze steden voor jong en oud plezier. Cultuur en geschieden is er in overvloed te vinden. Met uw huurcamper kunt u overnachten op een van de vele nabij gelegen campings.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Amerika camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Amerika en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Amerika campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Of begin met een citytrip New York en vervolg met een camperreis West-Amerika. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Amerika

Jucy West-USA special

23 daagse camperreis Las Vegas, San Francisco en Los Angeles retour. Rijd in een kleurrijk Jucy campertje door West-Amerika. Bezoek de nationale parken en bruisende steden. Vertrek 3 april t/m 10 juni en 7 september t/m 10 november 2016 (met uitzondering van vertrek op maandag, vrijdag, zaterdag en 12 mei, 29 mei en 4 november 2016).

Vliegreis Hotel Camper

* Exclusief: Shuttleservice luchthaven Las Vegas - hotel en v.v., transfer hotel - verhuurder en v.v., eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Camper & Cruise - Noordwest USA en Alaska

Een 25-daagse camper & cruisereis vanuit Seattle. Geniet eerst met de camper van al het moois dat Noordwest-Amerika te bieden heeft. Stap daarna aan boord van het ms Westerdam van Holland America Line om 7 dagen het fantastische Alaska te ontdekken. Vertrek op 19 mei, 9 juni en 8 september 2016.

Vliegreis Hotel Camper Ferry/Cruise

* Exclusief: transfer verhuurder - cruise terminal, fooien cruise, transfer cruise terminal - luchthaven, evt. verhoging luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Van Yellowstone naar Las Vegas

Een 21-daagse camperreis van Yellowstone naar Las Vegas. Ontdek de spectaculaire gijzers van Yellowstone, bewonder Grand Teton N.P., Zion N.P. en Bryce N.P.. Waag een gokje in één van de casino's aan de bekende Las Vegas Strip. Het is maar een kleine greep uit de activiteiten die het geweldige westen van de Verenigde Staten u te bieden heeft. 21 dagen USA zullen nog nooit zo snel voorbij gegaan zijn! Vertrek 2, 3, 5 en 6 juni 2016.

Vliegreis Hotel Camper

* Exclusief: eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en brandstoftoeslag, transfer van uw hotel naar de verhuurder en v.v., shuttle naar de luchthaven in Las Vegas, kosten voor het maken van een enkele reis