Camper huren Amerika

Bezoek met uw huurcamper het zuidwesten met de immense Grand Canyon, Las Vegas, Bryce Canyon, Zion, Sequoia en Yosemite National Park en combineer dit met de steden Los Angeles en San Francisco. Of kies voor Alaska met zijn ruige natuur en prachtige dierenleven.

Camperreizen door Amerikaanse natuurreservaten


Ontdek met uw huurcamper de prachtige omgeving van Amerika. De grote variatie aan landschappen die Amerika te bieden heeft maakt het land uniek en open voor geweldige camperreizen door natuurreservaten. Van noord tot zuid, oost tot west, door heel Amerika bevinden zich nationale parken waar u tijdens uw camperreis van kunt genieten.

Maak een wandeling of tour met uw huurcamper door Amerika's bekendste nationale parken waaronder Badlands, Yellowstone, Canyon lands, Zion, Sequoia of Yosemite. Spot wilde dieren in de natuur en geniet van de rustige omgeving.

Rondreis met huur camper langs wereldsteden


Amerika staat bekend om haar bruisende steden waar mee gepronkt wordt. De bekende plaatsen Florida, New York, Washington, Los Angeles en San Francisco zijn zeer zeker een bezoekje waard. Afzonderlijk bieden al deze steden voor jong en oud plezier. Cultuur en geschieden is er in overvloed te vinden. Met uw huurcamper kunt u overnachten op een van de vele nabij gelegen campings.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Amerika camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Amerika en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Amerika campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Of begin met een citytrip New York en vervolg met een camperreis West-Amerika. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Amerika

Luxe voorjaarsvakantie in Florida

15-daagse reis Orlando retour. Begin uw reis in een luxe camper van Road Bear en ontdek de mooiste plekjes. Daarna is het tijd voor ultiem genieten in uw eigen villa met privé-zwembad. Ook een auto en 5-daagse Disney pas zijn inbegrepen. Voorjaarsvak

Vliegreis Hotel Camper Auto Excursie

* Eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Natuurpracht in West-Amerika

Een 23-daagse camperreis Las-Vegas retour. Kampeer in de schitterende natuurparken en geniet van de vrijheid in dit immense land. U reist in het najaar, waardoor u de drukte ontwijkt en heerlijk tot rust kunt komen.

Vliegreis Hotel Camper

* Eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
Alle transfers

23-daagse Camper & Cruise familiereis Florida

23-daagse Camper & Cruise familiereis Florida. Bezoek de Disney parken in Orlando, spot alligators in the Everglades en geniet aansluitend van uw cruise door het Caribisch gebied. Zon, zee en prachtige stranden. Vertrek op 26 juli 2015.

Vliegreis Hotel Camper Ferry/Cruise

* Exclusief: alle nodige transfers
Fooien tijdens de cruise ($12 p.p.p.d.)
Eventuele verhoging luchthavenbelasting & brandstoftoeslag