Camper huren Amerika

Bezoek met uw huurcamper het zuidwesten met de immense Grand Canyon, Las Vegas, Bryce Canyon, Zion, Sequoia en Yosemite National Park en combineer dit met de steden Los Angeles en San Francisco. Of kies voor Alaska met zijn ruige natuur en prachtige dierenleven.

Camperreizen door Amerikaanse natuurreservaten


Ontdek met uw huurcamper de prachtige omgeving van Amerika. De grote variatie aan landschappen die Amerika te bieden heeft maakt het land uniek en open voor geweldige camperreizen door natuurreservaten. Van noord tot zuid, oost tot west, door heel Amerika bevinden zich nationale parken waar u tijdens uw camperreis van kunt genieten.

Maak een wandeling of tour met uw huurcamper door Amerika's bekendste nationale parken waaronder Badlands, Yellowstone, Canyon lands, Zion, Sequoia of Yosemite. Spot wilde dieren in de natuur en geniet van de rustige omgeving.

Rondreis met huur camper langs wereldsteden


Amerika staat bekend om haar bruisende steden waar mee gepronkt wordt. De bekende plaatsen Florida, New York, Washington, Los Angeles en San Francisco zijn zeer zeker een bezoekje waard. Afzonderlijk bieden al deze steden voor jong en oud plezier. Cultuur en geschieden is er in overvloed te vinden. Met uw huurcamper kunt u overnachten op een van de vele nabij gelegen campings.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Amerika camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Amerika en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Amerika campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Of begin met een citytrip New York en vervolg met een camperreis West-Amerika. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Amerika

23-daagse Camper & Cruise familiereis Florida

23-daagse Camper & Cruise familiereis Florida. Bezoek de Disney parken in Orlando, spot alligators in the Everglades en geniet aansluitend van uw cruise door het Caribisch gebied. Zon, zee en prachtige stranden. Vertrek op 26 juli 2015.

Vliegreis Hotel Camper Ferry/Cruise

* Exclusief: alle nodige transfers
Fooien tijdens de cruise ($12 p.p.p.d.)
Eventuele verhoging luchthavenbelasting & brandstoftoeslag

ANWB Trouwe-Ledenvoordeel West-Amerika

Een fantatische camperreis vanuit Los Angeles speciaal voor ANWB-leden. Ontdek de immense Grand Canyon, prachtige Yosemite en de enorme bomen van Sequoia. En hoe langer u lid bent, hoe meer extra's u ontvangt! Vertrek in voor- en najaar 2015.

Vliegreis Hotel Camper

* Exclusief: transfer hotel - verhuurder en v.v.
Eventuele verhoging luchthavenbelasting & brandstoftoeslag

Apollo/Star RV op = op wegbrengcamper special

22-daagse Apollo/Star RV wegbrengcamper special van Forest City, Iowa naar Denver, Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Maak een onvergetelijke reis dwars door de USA met een gloednieuwe camper! Vertrek mogelijk in juni 2015.