Alle evemenenten | Travelhome

Kom naar een van onze inspiratiedagen op ons kantoor in Geldrop of bezoek ons op een beurs en laat je alvast meenemen op reis door Amerika en Canada!

Wil jij ook de vrijheid van een camperreis ervaren, prachtige steden bezoeken en midden in de weelderige natuur overnachten? Kom dan naar een van onze inspiratiedagen op ons kantoor in Geldrop of ontmoet ons op verschillende beurzen verspreid door het land. We staan te popelen om jou net zo enthousiast te maken over camperreizen als wij zijn. Laat ons je alles vertellen wat je moet weten over het reizen met een camper en de schitterende camperreisbestemmingen in Amerika en Canada.

Inspiratiedagen op ons kantoor in Geldrop

Meld je aan voor een of meerdere inspiratiedagen en zet de eerste stap op weg naar jouw droomcamperreis! Tijdens onze inspiratiedagen kun je boeiende routepresentaties bijwonen en we leggen uit wat een camperreis zo bijzonder maakt in vergelijking met een autorondreis. Tussen de presentaties door staat er altijd iets lekkers voor je klaar, zoals een kopje koffie met een donut, knapperige popcorn of een heerlijke broodje hotdog. Je kunt ook in gesprek gaan met ervaren reizigers, aanschuiven bij de vuurpot en een potje cornhole spelen. Bovendien kun je bij ons kantoor een echte Amerikaanse en/of Canadese camper bezichtigen, camperworkshops bijwonen en zelfs even achter het stuur plaatsnemen om dat machtige gevoel te ervaren.

Inspiratiedagen West-Amerika
Inspiratiedagen West-Canada

 

Foto: Travelhomies Karlijn en Manon op de USA-Canada Beurs Experience

BEURZEN

Wil je graag door ons geïnspireerd worden, maar ben je niet in de buurt van Geldrop? Geen enkel probleem! We trekken eropuit en staan binnenkort op verschillende beurzen in het hele land. Hier kun je ons enthousiaste team ontmoeten, bestaande uit doorgewinterde reizigers. Ze staan klaar om samen met jou je ideale reisroute uit te stippelen en je te voorzien van een schat aan waardevolle tips en inzichten. Het is de perfecte gelegenheid om je reisdromen tot leven te laten komen en je voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur. Blijf op de hoogte en ontmoet ons binnenkort op een van deze evenementen.


 21 en 22 oktoberVerre Reizen Event in Den Haag


4 en 5 november: USA-Canada reisbeurs in Zeist


11 t/m 14 januari 2024Vakantiebeurs in Utrecht. Kom naar Utrecht om een echte Amerikaanse camper te bewonderen op onze stand. Stap binnen en neem plaats achter het stuur om het ware campergevoel te ervaren. Tijdens de vakantiebeurs ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Geldrop, waar je een Canadese truckcamper kunt bezichtigen. Tijdens deze Truckcamperdagen op kantoor kun je een afspraak maken om je reisplannen met een van onze reisadviseurs door te nemen, en wij zorgen voor lekkere versnaperingen. Plan nu vast een afspraak zodat je verzekerd bent van een plekje.