Camper huren Australië

Huur een camper en ontdek het prachtige en veelzijdige Australië. Australië heeft een oppervlakte van 7.692.024 km², waardoor Australië het 6e grootste land ter wereld is. Ervaar de gastvrijheid van de bewoners, ontdek de schatten van het binnenland sta versteld van de beeldschone eilanden die in de Indische Oceaan en de Grote Oceaan liggen.

Velen zijn u al voorgegaan; zij kunnen iedereen aanraden om een camper te huren in Australië. Reis van de East Coast van Australië naar South-Australia en rijd met uw camper door naar Queensland. Er zijn onvoorstelbaar veel indrukwekkende plekken dat een rondreis door Australië u biedt! Al nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod van camper huren Australië.

Ontdek Australië met een camper

Door een camper te huren in Australië, kunt u gaan en staan waar en wanneer u wilt. Hoe fijn is dat? In Australië kijkt u de ogen uit. Ga naar het Great Barrier Reef. Het is het grootste en bekendste koraalrif ter wereld. Deze betoverende onderwaterwereld mag u zeker niet missen! Rijd door naar Fraser Island en ontdek de adembenemende witte stranden van Australië. Trek met de camper naar de regenwouden in het binnenland, waar vele indrukwekkende diersoorten voorkomen. U zal versteld staan van de koala, de kangoeroe en het buideldier!

Even genoeg gezien van de natuur? Reis met uw gehuurde camper naar een van de grote steden, zoals Sydney, Melbourne of Brisbane. Maak onderweg kennis met de oude cultuur van de Aboriginals. Het is direct zichtbaar dat de Australische bevolking ontzettend vriendelijk en behulpzaam is!

Camperreis Australië, een ideale reis

Een camper huren in Australië is regelrechte aanrader. Plan met behulp van ons reisaanbod uw camperreis door Australië en ontdek alle schoonheid die het land te bieden heeft. Onze campervakanties zijn inclusief vlucht, camperhuur en eventuele overnachtingen.
Wij houden diverse inspiratiedagen over het maken van een camperreis in Australië. U krijgt hier uitgebreide informatie en de beste tips met betrekking tot het huren van een camper.

Top 3 campervakanties in Australië

Aanbieding: 27 Dagen Sydney-Cairns

27-daagse camperreis van Sydney naar Cairns met Britz. Reis langs de oostkust van Australië en ontdek dit betoverende land per camper. Ga duiken in het Great Barrier Reef en bezoek bruisende steden als Brisbane en natuurlijk Sydney.

* Exclusief: alle transfers (luchthaven-hotel-camperverhuurder), kosten enkele reis AU$165,- per huurperiode, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Highlights of Western Australia

29-daagse camperreis Perth retour. Proef de heerlijkste wijnen in Margaret River, wandel tussen de boomtoppen in the Valley of the Giants, maak kennis met de Aboriginals en ontdek de mooie stranden van West-Australië! Vertrek van januari t/m maart 2019.

* Exclusief: alle transfers, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

Citytrip Sydney en camperreis Great Ocean Road

Tijdens deze 28-daagse reis ontdekt u Sydney en het zuidoosten van Australië. Begin de reis met een citytrip in deze wereldstad en vlieg daarna naar Melbourne waar u de camper ophaalt. In 22 dagen reist u naar Adalaide waar u de camper weer inlevert. Vertrek in december 2018 en januari tot maart 2019.

* Exclusief: alle transfers (m.u.v. luchthavenhotel Melbourne), kosten voor enkele reis AU$165,-, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen