Tasmanië

Ontdek je met

Tabitha

Credits Tourism Tasmania - Matt Donovan

CAMPERREIS TASMANIË

Trek erop uit met je camper en verken alle hoekjes van dit onvergetelijke eiland. Ontdek de prachtige groene natuur, de bergen en de adembenemende stranden.

Begin in de hoofdstad Hobart en bekijk deze koloniale stad, een mix van moderne gebouwen en prachtig bewaard gebelven koloniaal erfgoed. Vertrek je de volgende dag met de camper verder Tasmanië in dan is het de moeite waard naar de top van Mount Wellington te rijden. Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht over de stad en de haven.

Wil je meer te weten komen over het historisch erfgoed van Tasmanië? Dan kun je met je huurcamper verder reizen naar Port Arthur. Hier woonden vroeger de gevangenen die vanuit Engeland en Ierland hiernaartoe gestuurd werden.

Ook de prachtige stranden mag je niet vergeten tijdens je camperreis door Tasmanië. Bezoek het Freycinet National Park in het oosten van het eiland en geniet van de unieke witte stranden omgeven door bossen en granieten rotsformaties.

Natuurlijk mogen ook de vele diersoorten niet ontbreken tijdens je camperreis. Spot na zonsondergang diersoorten zoals de wombats of wallabies, typisch Australische dieren en leer de fauna van dit fantastische eiland kennen.
 

CAMPERVERHUUR TASMANIË VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor je camperreizen naar Tasmanië? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen je graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor je camperhuur Tasmanië en je ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan je dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Tasmanië campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende vluchten met camperverhuur. Alles is mogelijk!

Dus wil je een camper huren? Dan ben je bij Travelhome aan het goede adres!