Zuid-Australië

Ontdek je met

Moniek

Tabitha

Travelhome | Camper huren Zuid-Australië

CAMPERREIS ZUID-AUSTRALIË

Geniet van Zuid-Australië op zijn best! Bekijk de Twelve Apostles bij zonsondergang, spot wallabies op Kangaroo Island, maak een wandeling door de adembenemende natuur in nationale parken of drink een van de beste wijnen van Australië in Barossa Valley.

NATUUUR & AVONTUUR MET DE CAMPER IN ZUID-AUSTRALIË

Maak een wandeling naar de Pinnacles Lookout in Grampians National Park, spot kangoeroes op de grasvelden van Halls Gap of ga picknicken met het uitzicht op de MacKenzie Falls. 

Vervolg de camperreis en maak een stop bij Phillip Island voor een onvergetelijke ervaring waarbij je na zonsondergang pinguïns richting het strand ziet trekken voor de nacht. Maak een wandeling over de loopbruggen van het Koala Conservation Centre waar je omgeven door eucalyptusbomen geniet van de koala’s in een natuurlijke en beschermde omgeving.

Met de camper rijd je door richting het noorden over de Great Ocean Road naar de Twelve Apostles. Verder naar het noorden bevindt zich Kangaroo Island. Dit eiland biedt bezoekers vele mogelijkheden. Start bij het Visitor Centre en laat je informeren over het uitgestrekte gebied. Sta oog in oog met wallabies, maak een wandeling door de bossen van Flinders Chase National Park, de thuishaven van vele beschermde diersoorten in Australië. Sluit de dag af met het door de natuur gevormde Admirals Arch en de Remarkable Rocks.

Trek met de huurcamper de Outback van Australië in en bekijk de kleurrijke omgeving van Flinders Ranges National Park. Bekijk eeuwenoude rotstekeningen gemaakt door Aboriginals, loop naar de top van Ohlssen-Bagge of bekijk de reusachtige Wilpena Pound. Maak uw camperreis compleet met een overnachting op een mooie camping in dit nationale park. 

Tijdens jouw camperreis door Zuid-Australië mag Coober Pedy zeker niet worden overgeslagen! Dit dorp staat bekend om de uit rotsen gehakte ondergrondse huizen, gebouwd ter verkoeling tijdens de hete zomermaanden en de opaalmijn waar je kunt zien hoe uit stukken steen opaal word gewonnen.

ADELAIDE, CANBERRA EN MELBOURNE


Neem tijdens je camperreis de tijd om een stad te bezoeken, dit valt goed te combineren met nationale parken. Parkeer de camper op een parkeerplaats net buiten de stad en neem het openbaar vervoer om in het centrum te komen.  

Bekijk Adelaide vanaf ongekende hoogte met de Light’s Vision Lookout, zie hoe wombats leven in een van de wildlife parken of maak een dagexcursie naar Fleurieu Peninsula en Barossa Valley voor prachtige wijnvelden waar de beste wijnen van Australië gebotteld worden. 

Ook in de hoofdstad van Australië, Canberra kan je vele bezienswaardigheden bezoeken. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Australië bij Anzac Parade, hét monument ter gedachtenis aan de gevallen Australische en Nieuw-Zeelandse soldaten of bekijk de mooiste kunstwerken van onder andere Aboriginals in de National Gallery of Australia.

Melbourne is gelegen in het zuidelijkste puntje van Australië. Deze stad is multicultureel en zeer geliefd bij de Grieken. Koop typisch Australische souvenirs op de Queen Victoria markets, bekijk een wedstrijd van ‘Aussies Rules’ football op Melbourne Cricket Ground of rust uit op het strand van St Kilda.

CAMPERHUUR ZUID-AUSTRALIË VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor je camperreis door Zuid-Australië? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen jou graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor je camperhuur Zuid-Australië en je ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Zuid-Australië campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Dus wil je een camper huren? Dan ben je bij Travelhome aan het goede adres!