Zuid-Afrika

Ontdek je met

Karlijn

Loes

Moniek

Joyce

Travelhome | Camper huren Zuid-Afrika

EEN CAMPERREIS DOOR ZUID-AFRIKA

Je wordt wakker van een geluid buiten de camper. Je gaat een kijkje nemen en staat oog in oog met enkele gnoes, die rustig grazen van het gras rond de camper. Na een ontbijt op de camping besluit je verder te rijden naar het Kruger National Park. Tijdens een heerlijke braai ‘s avonds bij je camper geniet je na van alle avonturen die je vandaag hebt beleefd. Zomaar een dag uit een schitterende camperreis door zuidelijk Afrika, vol overweldigend natuurschoon en prachtige wilde dieren.

Bij het binnenrijden van het Kruger National Park zie je de impala's al over de weg huppelen en iets verderop zie je ineens een groepje zebra's tussen de bomen staan. Je rijdt door het park en spot leeuwen, olifanten en natuurlijk giraffes en apen. Na een heerlijke dag parkeer je de camper op een goed uitgeruste camping en gaat de braai aan voor een lekkere maaltijd.


Je reist verder langs de vele wildparken, de kustlijn en de indrukwekkende Drakensbergen voor je bij de beroemde Tuinroute aankomt. Geniet van een lekker Zuid-Afrikaanse wijntje terwijl je walvissen spot vanaf het terras. Walvissen zijn op vele plaatsen te vinden langs de kust, er is zelfs een heuse walvisspotter en -omroeper in Hermanus.


In Kaapstad waakt de Tafelberg over de bruisende stad en de mooie kustlijn. Bezoek het beroemde Robbeneiland en staar op de Tafelberg vanaf grote hoogte over de stad. Ga lekker een hapje eten of breng nog een laatste bezoek aan het strand.


Zuid-Afrika, niet voor iedereen de eerste keus voor een camperreis maar degene die hier wel voor kiest krijgt zeker geen spijt. Het dierenleven de mooie kust, lekker eten en drinken en mooi uitgeruste campings, Zuid-Afrika is een prachtige bestemming voor de mooiste camperreis.

Reisexpert Moniek vertelt:

"Naar Zuid-Afrika om hier een camperreis te maken van Kaapstad naar Johannesburg. Het spotten van de Big Five op één dag, het uitzicht vanaf de Tafelberg, baboons bekijken bij Kaap de Goede Hoop en genieten van de natuur in Kruger National Park. Kortom; een camperreis door Zuid-Afrika is er eentje om niet meer te vergeten!"

Camperreis op maat

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreide offerte.
Travelhome op de vakantiebeurs!