The Big Five

Geniet van de Afrikaanse natuurpracht

Travelhome | Drakensbergen
€ 2.769 p.p.

THE BIG FIVE

 

Ontdek tijdens de spectaculaire "Big Five" camperreis het beste van Zuid-Afrika in 35 dagen. Deze onvergetelijke reis neemt je mee op een avontuur langs adembenemende landschappen, iconische nationale parken en bruisende steden. Ervaar de rijke flora en fauna, ontmoet de majestueuze Big Five en geniet van de warme gastvrijheid van dit prachtige land.

 

Je reis begint in Johannesburg, waar je de geschiedenis en cultuur van Zuid-Afrika kunt ervaren. Vervolgens verken je de Blyde River Canyon en geniet je van de panoramische uitzichten en watervallen.

 

In het wereldberoemde Kruger National Park ga je op safari en spot je de hopelijk de Big Five en andere wilde dieren. Daarna reis je naar Mlilwane in Swaziland, waar je kunt genieten van prachtige natuur en het rijke culturele erfgoed.

 

Vervolg je avontuur naar Hluhluwe-iMfolozi, St. Lucia Wetlands en Ballito, waar je kunt ontspannen op prachtige stranden en de lokale sfeer kunt ervaren. Daarna verken je de imposante Drakensbergen voor je verder gaat naar het Golden Gate Highlands National Park, Gariep Dam Nature Reserve en Mountain Zebra National Park.

 

Spot olifanten in Addo Elephant Park en wellicht spot je een walvis vanaf je camping bij Tsitsikamma. 

 

In Hermanus geniet je van prachtige uitzichten op de oceaan en kun je walvissen spotten (tijdens het walvisseizoen). Daarna reis je naar Franschhoek en Simon's Town, waar je kunt genieten van heerlijke wijnproeverijen en de pinguïns kunt bezoeken.

 

Je reis eindigt in het bruisende Kaapstad, waar je kunt genieten van de Tafelberg, de V&A Waterfront en de culturele bezienswaardigheden van de stad. Vanuit deze veelzijdige stad brengt het KLM-toestel je met een nachtvlucht weer naar Nederlandse bodem waar je de volgende ochtend weer veilig land,

 

Ga mee op deze camperreis en maak herinneringen voor het leven tijdens de betoverende Big Five camperreis door Zuid-Afrika.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen