Over Travelhome

travelhome, dé camperspecialist sinds 1986!

In plaats van zelf te vertellen wie we zijn laten we graag het woord aan onze reizigers, de Vrienden van Travelhome: 
 
Mike & Gerda
"Het eerste contact met Travelhome was al in 1996! De eerste camperreis ging naar Florida. Aangezien die ervaring al meteen positief was, zijn we eigenlijk altijd bij Travelhome gebleven. Ondanks dat we altijd wel eens bij andere reisorganisaties informeren keren we altijd weer terug bij Travelhome. De offertes zijn altijd mooi op orde zonder verborgen, of bijkomende kosten zoals verzekeringen en/of belastingen. Eventuele wensen worden altijd meegenomen (bijv. alternatieve vliegroutes, veerboot, en/of andere campertypes) reacties op vragen en opmerkingen komen vaak dezelfde dag al retour. "
Gerda en Mike Soetens
Karin


"Wat is reizen toch leuk! En als je dat ook nog kunt doen met een camper, kan, wat ons betreft, de reis al niet meer stuk. Het gevoel van vrijheid, kunnen gaan en staan waar je waar wilt: hier stoppen, daar wat langer
blijven, het kan allemaal. En waarom boekten en boeken wij onze reizen bij Travelhome? Ja, eigenlijk heel simpel. Het voelt goed en vertrouwd. Aan de hand van onze (speciale) wensen maken de vakkundige, vriendelijke en klantgerichte medewerkers van Travelhome een offerte op maat voor ons."

Karin en Peter Messie

Ton & Truus


"Wij boeken al jaren bij Travelhome voor onze reizen naar Canada en de USA. Een van de belangrijkste redenen is de totaalprijs. Heel handig is ook de gedetailleerde berekening van de totaalprijs die je krijgt. Door jarenlange ervaring met reizen per camper en de prijsvergelijking met andere reisorganisaties,
blijkt steeds weer dat Travelhome toch de goedkoopste is. Service staat hoog in het vaandel. Niets is teveel, toch liever een andere route of opstapplaats kiezen, geen probleem de dames regelen het graag. Hierdoor krijg je echt waar voor je geld. »

Truus en Ton te Nijenhuis


maak kennis met het hele travelhome team

IMG_2217  Monument Valley  DSC_3668  WN_Moniek
Zion  Maike Bryce  P1040570  WN_Simone 
Foto Roxanne  Foto Sophie  MW_Kirsten  MW_Yvonne Lavrijsen  WN_Loes  Dag 5 - Horseshoe Bend (27)klein  DSC02873  MW_Helmi  MW_Linda van den Boogaart    Eva Verhofstad  Dag 3 uitzicht Tafelberg karlijn  IMG_2928  Merel ijsland 2017 fotoformaat  Linda Wijten  Horseshoe bend  DSC_0355

travelhome - betrouwbaar

Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen waaronder:

  • Best Touroperator Award van Air Transat
  • Special Appreciation Awards van Cruise America
  • Zoover Awards voor 'Beste en Populairste Specialistische Touroperator
  • Beste reisaanbieder campingvakanties

Travelhome - experts

Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merkt u. U ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen. Vraag een gratis reisvoorstel aan.

Travelhome - duurzaam

Wij geven om onze bestemmingen; wij zijn ons bewust van de impact die onze reizen hebben op de bestemming en vinden het vanzelfsprekend om hiervoor onze verantwoordelijkheid te nemen. Als echte reisfanaten vinden wij het belangrijk dat ook de generaties ná ons kunnen genieten van de mooiste nationale parken, unieke wilde dieren en andere culturen. Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om hier een steentje aan bij te dragen.
Wij werken samen met South Pole Group om u de mogelijkheid te geven om de CO2 uitstoot van de vliegreis en de gereden afstand met uw camper te compenseren. Het geld wordt gebruikt voor duurzaamheidsprojecten op verschillende bestemmingen.

Kortom, Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Europa.

Meer ervaringen van reizigers:

Van Waeyenberghe
We (60+) hadden helemaal geen ervaring met camping en campers. Toch ging alles zeer vlot zonder enig probleem en hebben we een onvergetelijke vakantie gehad.Eerst een weekje S.Fransico gevolgd door een 3 weken rondreis Californie. Utah, Nevada, R66 en terug langs de westkust. Vliegtickets, eerste week hotel, camper, verzekering, advies routte, aanbevolen campings tijdens deze routte enz. besproken en zo onze reis opgemaakt samen met Monique, een medewerkster van Travelhome. Eens met een camper op reis geweest,wil je eigenlijk niets anders meer.

Connie van Beelen-Brittijn
Vorig jaar (november/december) 6 weken met een Britz camper door Nieuw Zeeland gereisd! Travelhome had alles tot in de puntjes geregeld! Er werd veel tijd vrij gemaakt voor vragen via mail of telefoon. Goede adviezen en ook veel duidelijke schriftelijke informatie!
Reispapieren waren ook perfect in orde en goede keuze van hotels, op loopafstand van de camperverhuur en van goede kwaliteit! Onze volgende campervakantie laat ik beslist opnieuw regelen door Travelhome! Een echte aanrader!

Greet van de Meeberg
Al vele keren hebben wij via Travelhome een camperreis geboekt. Canada (meerdere keren) Amerika (meerdere keren), Nieuw Zeeland en Alaska. Ook dit jaar gaan wij weer een mooie camperreis maken. Het geeft ons een vetrouwd gevoel dat wij weer met Travelhome gaan. Er wordt goed voor ons gezorgd. Alle lof.

Barbara
Travelhome is een garantie dat elk vakantie is jouw droomvakantie. En als jij terug ben, heb jij een nieuwe droom – nog een keer gaan! Bedankt TH voor de beste tijd in mijn leven (in VS & Canada)