Over Travelhome, dé camperspecialist sinds 1986!

De weg strekt zich voor je uit, de stad verdwijnt uit het zicht en het avontuur wacht op je. Wandel door de mooiste natuurparken, geniet van adembenemende uitzichtpunten en reis op eigen tempo door je favoriete land. In de avond de barbecue aan, houtvuurtje erbij en nagenieten van een dag vol nieuwe indrukken. Vrijheid om te gaan en staan waar je wil en om je reis zo in te delen zoals jij dat wil. Dát is genieten, dat weten wij uit ervaring. En die ervaring, die gunnen wij jou ook, ultiem genieten in alle vrijheid op de mooiste plekjes. Daarom doen wij ons best om samen met jou de beste reis samen te stellen. Zodat jij ook terugkomt en weet waarom wij houden waarvan we houden, camperreizen. Graag tot snel!

Deze mensen gingen je voor en zijn echte camperfans, de Vrienden van Travelhome:

"Wat is reizen toch leuk! En als je dat ook nog kunt doen met een camper, kan, wat ons betreft, de reis al niet meer stuk. Het gevoel van vrijheid, kunnen gaan en staan waar je waar wilt: hier stoppen, daar wat langer
blijven, het kan allemaal. En waarom boekten en boeken wij onze reizen bij Travelhome? Ja, eigenlijk heel simpel. Het voelt goed en vertrouwd. Aan de hand van onze (speciale) wensen maken de vakkundige, vriendelijke en klantgerichte medewerkers van Travelhome een offerte op maat voor ons."

Karin en Peter Messie

"Wij boeken al jaren bij Travelhome voor onze reizen naar Canada en de USA. Een van de belangrijkste redenen is de totaalprijs. Heel handig is ook de gedetailleerde berekening van de totaalprijs die je krijgt. Door jarenlange ervaring met reizen per camper en de prijsvergelijking met andere reisorganisaties,
blijkt steeds weer dat Travelhome toch de goedkoopste is. Service staat hoog in het vaandel. Niets is teveel, toch liever een andere route of opstapplaats kiezen, geen probleem de dames regelen het graag. Hierdoor krijg je echt waar voor je geld."

Truus en Ton te Nijenhuis

Travelhome - betrouwbaar

Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen waaronder:

  • Best Touroperator Award van Air Transat
  • Special Appreciation Awards van Cruise America
  • Zoover Awards voor 'Beste en Populairste Specialistische Touroperator
  • Beste reisaanbieder campingvakanties

Travelhome - experts

Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor jou een exclusieve reis samen. Vraag een gratis reisvoorstel aan.

Travelhome - Duurzaam

Wij geven om onze bestemmingen; wij zijn ons bewust van de impact die onze reizen hebben op de bestemming en vinden het vanzelfsprekend om hiervoor onze verantwoordelijkheid te nemen. Als echte reisfanaten vinden wij het belangrijk dat ook de generaties ná ons kunnen genieten van de mooiste nationale parken, unieke wilde dieren en andere culturen. Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om hier een steentje aan bij te dragen.
Wij werken samen met South Pole Group om jou de mogelijkheid te geven om de CO2-uitstoot van de vliegreis en de gereden afstand met de camper te compenseren. Het geld wordt gebruikt voor duurzaamheidsprojecten op verschillende bestemmingen.

Kortom, Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Europa.

Meer ervaringen van reizigers:

Van Waeyenberghe
We (60+) hadden helemaal geen ervaring met camping en campers. Toch ging alles zeer vlot zonder enig probleem en hebben we een onvergetelijke vakantie gehad.Eerst een weekje S.Fransico gevolgd door een 3 weken rondreis Californie. Utah, Nevada, R66 en terug langs de westkust. Vliegtickets, eerste week hotel, camper, verzekering, adviesroute, aanbevolen campings tijdens deze routte enz. besproken en zo onze reis opgemaakt samen met Monique, een medewerkster van Travelhome. Eens met een camper op reis geweest,wil je eigenlijk niets anders meer.

Connie van Beelen-Brittijn
Vorig jaar (november/december) 6 weken met een Britz camper door Nieuw-Zeeland gereisd! Travelhome had alles tot in de puntjes geregeld! Er werd veel tijd vrij gemaakt voor vragen via mail of telefoon. Goede adviezen en ook veel duidelijke schriftelijke informatie!
Reispapieren waren ook perfect in orde en goede keuze van hotels, op loopafstand van de camperverhuur en van goede kwaliteit! Onze volgende campervakantie laat ik beslist opnieuw regelen door Travelhome! Een echte aanrader!

Greet van de Meeberg
Al vele keren hebben wij via Travelhome een camperreis geboekt. Canada (meerdere keren) Amerika (meerdere keren), Nieuw Zeeland en Alaska. Ook dit jaar gaan wij weer een mooie camperreis maken. Het geeft ons een vetrouwd gevoel dat wij weer met Travelhome gaan. Er wordt goed voor ons gezorgd. Alle lof.

Barbara
Travelhome is een garantie dat elk vakantie is jouw droomvakantie. En als jij terug ben, heb jij een nieuwe droom – nog een keer gaan! Bedankt TH voor de beste tijd in mijn leven (in VS & Canada)