Camper huren Canada

Huur een camper bij Travelhome in Bellingham, Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, St.John’s, Toronto, Vancouver of Whitehorse voor een onvergetelijke camperreis langs de meest indrukwekkende plekken van Canada.

Een camperreis langs de natuurlijke pracht van Canada


Kom tot rust in de nationale parken van West en Oost Canada. Trek met de huur camper door West- Canada en kom langs Banff National Park voor een prachtig uitzicht over het Minnewankameer. Rijd vervolgens door over de Icefields Parkway naar Jasper National Park waar u de pure natuur aanschouwt van groene bossen en meren. Ook mag een bezoek aan de watervallen van Wells Gray Provincial Park niet ontbreken tijdens uw camperreis door West-Canada. Maak een verblijf aan deze nationale parken compleet met een wandeltocht, kanotocht of boottocht en overnacht  op een camping midden in de natuur. 

Ook het oostelijk deel van Canada is rijk aan nationale en provinciale parken. Start een rondreis in het Oosten met de Canada camper in Algonquin Provincial Park waar u op een bootje dobbert op het meer en vist op forel maar tevens ook elanden en beren spot in de bossen. Vervolg uw reis met de huur camper naar Bruce peninsula National Park voor een wandeling langs uitgestrekte meren, kliffen en grotten. Sluit deze onvergetelijke camperreis af met een adembenemend uitzicht over de Niagara Falls. Bekijk de watervallen vanuit het hart met de Journey behind the Falls.

Bezoek de mooiste steden van Canada per huur camper


Parkeer uw huur camper op een camping of parkeerplaats buiten de stad en ga op ontdekking uit in de mooiste steden van Canada. Verken de binnenstad van Vancouver en het olympisch dorp Whistler, bekijk Toronto vanaf ongekende hoogte in de CN Tower, breng een bezoek aan de Parliament Hill in Ottawa of maak een stadstour door Montreal. Stel uw eigen camperreis samen en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van!  

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Canada camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Canada en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Canada

Luxe campervakantie West-Canada

24-daagse camperreis - Vancouver retour. Wilt u West-Canada bezichtigen met een van onze meest luxe campers? Dan is deze reis iets voor u! Bezoek de machtige Rocky Mountains en beleef het mooie Vancouver Island. Vertrek 23 augustus.

Vliegreis Hotel Camper

* Exclusief: event. verhoging luchthavenbelasting & brandstoftoeslag, transfers

Camperreis aanbieding West Canada najaar

21-daagse camperreis Vancouver-Vancouver, breng een bezoek aan het fantastische Vancouver Island en de schitterende natuur van Banff en Jasper National Park. vertrek op 30 augustus 2015.

Vliegreis Hotel Camper

* Exclusief: diverse transfers
Eventuele verhoging luchthavenbelasting & brandstoftoeslag 

West Canada Camper Aanbieding Najaar

22-daagse camperreis - Vancouver retour. Rijd met uw camper van Cruise Canada door het adembenemende landschap van West-Canada of Vancouver Island en geniet van de wonderschone natuur en het rijke dierenleven. Vertrek op 12 en 19 september 2015.

* Exclusief: shuttle luchthaven - hotel, transfer hotel - Cruise Canada, Cruise Canada - luchthaven.
Eventuele verhoging luchthavenbelasting & brandstoftoeslag.