Camper huren Canada

Huur een camper bij Travelhome in Bellingham, Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, St.John’s, Toronto, Vancouver of Whitehorse voor een onvergetelijke camperreis langs de meest indrukwekkende plekken van Canada.

Een camperreis langs de natuurlijke pracht van Canada


Kom tot rust in de nationale parken van West en Oost Canada. Trek met de huur camper door West- Canada en kom langs Banff National Park voor een prachtig uitzicht over het Minnewankameer. Rijd vervolgens door over de Icefields Parkway naar Jasper National Park waar u de pure natuur aanschouwt van groene bossen en meren. Ook mag een bezoek aan de watervallen van Wells Gray Provincial Park niet ontbreken tijdens uw camperreis door West-Canada. Maak een verblijf aan deze nationale parken compleet met een wandeltocht, kanotocht of boottocht en overnacht  op een camping midden in de natuur. 

Ook het oostelijk deel van Canada is rijk aan nationale en provinciale parken. Start een rondreis in het Oosten met de Canada camper in Algonquin Provincial Park waar u op een bootje dobbert op het meer en vist op forel maar tevens ook elanden en beren spot in de bossen. Vervolg uw reis met de huur camper naar Bruce peninsula National Park voor een wandeling langs uitgestrekte meren, kliffen en grotten. Sluit deze onvergetelijke camperreis af met een adembenemend uitzicht over de Niagara Falls. Bekijk de watervallen vanuit het hart met de Journey behind the Falls.

Bezoek de mooiste steden van Canada per huur camper


Parkeer uw huur camper op een camping of parkeerplaats buiten de stad en ga op ontdekking uit in de mooiste steden van Canada. Verken de binnenstad van Vancouver en het olympisch dorp Whistler, bekijk Toronto vanaf ongekende hoogte in de CN Tower, breng een bezoek aan de Parliament Hill in Ottawa of maak een stadstour door Montreal. Stel uw eigen camperreis samen en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van!  

een camper huren in Canada is goedkoper dan u denkt!


Vaak wordt gedacht dat Canada camperreizen niet te betalen zijn. Niets is echter minder waar. Travelhome heeft regelmatig goede aanbiedingen voor losse camperhuur of voor compleet samengestelde camperreizen. Reist u in het voorseizoen (bijvoorbeeld in mei) of in het naseizoen (bijvoorbeeld in september) dan zijn de prijzen vaak verbazend laag. Buiten het hoogseizoen is het bij camper verhuurders namelijk wat minder druk, dus kunnen zij de prijzen van de camper laag houden.
Nóg een voordeel van reizen in het voorseizoen of het naseizoen is dat het klimaat vaak nog prima is én het veel minder druk is in de nationale parken! Hierdoor kunt u in alle rust heerlijk genieten van de schitterende natuur.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Canada camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Canada en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Canada

CanaDream Wegbrengcampers

Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze wegbrengspecial van CanaDream! Haal uw camper op in Toronto of Calgary en maak een camperreis dwars door het wonderschone Canada. U kunt uw camper inleveren in Calgary, Vancouver, Halifax, Toronto, Montreal, Halifax of Whitehorse, aan u de keuze! Vertrek in april en mei 2016.

Canada by 4WD

18-daagse camperreis van Vancouver naar Calgary. U begint uw reis in de bruisende stad Vancouver van waaruit u een onvergetelijke reis maakt door West-Canada naar Calgary. Bezoek de mooiste provincionale parken en nationale parken met hun prachtige natuur en wildlife. Vertrek op 14 mei 2016.

Vliegreis Hotel Camper

* Exclusief: Shuttleservice luchthaven-hotel, transfer hotel-verhuurder, eventuele verhoging luchthavenbelasting & brandstoftoeslag

Travelhome tip: Beleef West-Canada met Cruise Canada

Travelhome tip: 21-daagse camperreis - Vancouver retour. Rijd met uw camper van Cruise Canada door het adembenemende landschap van West-Canada of Vancouver Island en geniet van de wonderschone natuur en het rijke dierenleven. Vertrek op 16 mei 2016.

Vliegreis Hotel Camper

* Exclusief: Transfer van uw hotel naar de verhuurder en van de verhuurder naar de luchthaven, eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.