Camper huren West-Amerika

Maak lange wandelingen en geniet in de avond van een drankje bij een heerlijk kampvuur.

Trek met uw huur camper langs de uitgestrekte vergezichten van de Grand Canyon, voel u als een cowboy in Monument Valley, zie de rode rotspilaren van Bryce Canyon van kleur veranderen in de ondergaande zon of wandel langs de watervallen en bergtoppen in Yosemite. West-Amerika is rijk aan natuur en dit zult u tijdens uw camperreis ervaren!

Las Vegas, San Francisco en Los Angeles


In West-Amerika bevinden zich wereldsteden waaronder het bruisende Las Vegas. Waag een gokje in een van de casino's, geniet van een avondvullende show of vermaak uzelf op ‘De Strip’. Ook vindt u bij hotels beroemde toeristische trekpleisters terug zoals de Eiffeltoren, faraostad Luxor en kanalen van het romantische Venetië.

Daarnaast mag een bezoek aan San Francisco zeker niet worden overgeslagen. Verken de stad te voet of maak een ritje op de Cable Cars. Leuke bezienswaardigheden zijn de Fisherman's Wharf, waar u de beroemde Pier 39 vindt, de Golden Gate Bridge en Alcatraz.

Maak uw camperreis compleet met een stop in Los Angeles, de stad waar celebrities vertoeven. Rijd door Beverly Hills waar u zich waant in rijkdom of loop over de Hollywood Walk of Fame. Maak een tour door Universal Studios waar u met eigen ogen ziet hoe bekende tv series tot stand komen of ga naar Warner Bros Studios.

Met uw huurcamper kunt u deze steden prima bezoeken en overnachten op een van de nabij gelegen campings. U kunt uw camper op vele plaatsen huren, zoals Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Phoenix en San Diego.

Camperverhuur west-amerika via Travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw West-Amerika camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur West-Amerika en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale West-Amerika campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in West-Amerika

Nieuwe wegbrengcampers 2019- Road Bear - Camper Plus West-Amerika

Profiteer van spectaculair lage prijzen met deze nieuwe wegbrengcampers! Ontdek het beste van Amerika in uw gloednieuwe premium camper van Road Bear. Haal in maart uw camper op in Middelbury (nabij Chicago) en start uw droomreis door Amerika. Dit is een pakketreis met hotelovernachting en vliegreis. Boek snel, deze aanbieding is zeer populair. Vertrek maart en april 2019!

* Exclusief: Enkel bij inleveren in Las Vegas; resortfee hotel Las Vegas ca. US$30,- p.n. & shuttleservice hotel Las Vegas - luchthaven. & evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Nieuwe wegbrengcampers 2019 - Road Bear - Camper Only

Profiteer van spectaculair lage prijzen met deze wegbrengspecial! Ontdek het beste van Amerika in uw gloednieuwe premium camper van Road Bear. Haal in maart en april uw camper op in Middelbury (nabij Chicago) en start uw droomreis door Amerika. Deze reis bevat enkel de camperhuur.

* Exclusief: Vlucht, hotelovernachtingen, transfers

Nieuwe wegbrengcampers 2019 - El Monte - Camper Plus

Profiteer van spectaculair lage prijzen met deze nieuwe wegbrengcampers! Ontdek het beste van Amerika in uw gloednieuwe premium camper van El Monte. Haal in maart uw camper op in Middlebury (nabij Chicago) en start uw droomreis door Amerika. Dit is een pakketreis met hotelovernachting en vliegreis. Vertrek in maart 2019! In prijs verlaagd, wees er snel bij!

* Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen en enkel bij inleveren Las Vegas: transfer hotel - luchthaven Las Vegas & resortfee ca. $30,- p.n. excl. tax