Grand Canyon National Park

Het Grand Canyon National Park is een van de bekendste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten en één van de zeven wereldwonderen. Het natuurpark is de hotspot die je absoluut gezien moet hebben na een bezoek aan de Westkust.

Het park is een van de oudste van het land en wordt vooral gewaardeerd om de combinatie van diepte, lengte en bijzondere lagen rotsen in verschillende kleuren.

BEZIENSWAARDIGHEDEN GRAND CANYON NATIONAL PARK

Het Grand Canyon National Park biedt vele bezienswaardigheden. Zo zijn er vele mogelijkheden om het park te voet te bekijken door een van de dagwandelingen te doen.

Het meest gebruikelijke gebied dat men bezoekt is de South Rim, hier ligt het Grand Canyon Village met accomodaties, restaurants en winkels. Ook bevindt zich hier het Visitor Center waar je op de shuttle bus kunt stappen die verschillende stops in het gebied aandoet. Wat zeker de moeite waard is, is het waanzinnige uitzicht overde hele Grand Canyon op de Grandview Point.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

De reis waar je het hele jaar al naar uitgekeken hebt is eindelijk daar. Je hebt jouw huur camper opgehaald bij een van de verhuurders in San Francisco, Los Angeles of Las Vegas en rijd door richting het Grand Canyon National Park. Misschien wel een van de hoogtepunten van jouw camperreis West-Amerika!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties