Phoenix

De stad Phoenix is gelegen in de staat Arizona en is een van de snelst groeiende steden in de Verenigde Staten. De stad is ideaal te combineren wanneer je de westkust van Amerika aan het ontdekken bent.

BEZIENSWAARDIGHEDEN PHOENIX   

Tijdens jouw rondreis in Amerika per camper kun je jezelf in Phoenix ook goed vermaken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het muziekinstrumenten museum. Dit museum beschikt over een grote hoeveelheid muziekinstrumenten en muziek van over heel de wereld. Wanneer je liever iets anders gaat doen dan het bezoeken van een museum tijdens jouw camperreis in Phoenix ga dan naar de Desert Botanical Garden. Wanneer je dit in de avond doet is het minder druk en warm en met zonsondergang kun je prachtige foto's maken.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

In de omgeving van Phoenix vind je de bekende steden Los Angeles en Las Vegas. Maar naast de steden zijn er ook nog genoeg natuurparken om te bezoeken tijdens jouw camperreis. Zo vind je er het Petrified Forest National Park waar vele fossielen zijn te vinden, en niet te missen is het Grand Canyon National Park, een van de zeven wereldwonderen. Verder vind je er nog Joshua Tree National Park, Death Valley National Park en het Sequoia & Kings Canyon National Park. Er is genoeg te zien tijdens jouw onvergetelijke camperreis in West-Amerika en alles is makkelijk bereikbaar met jouw huur camper vanuit Phoenix.

Wanneer je een dagje/nachtje in Phoenix wilt verblijven tijdens jouw camperreis West-Amerika. Dan raden wij Eagle View RV park aan. Een prachtig RV park niet ver van het centrum. Bij aankomst krijg je gratis koffie, limonade, donuts en in de ochtend een klein ontbijtje. Veel beter kun je het niet krijgen tijdens jouw camperreis.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties