Death Valley

Gelegen op het laagst gelegen punt van de Verenigde Saten vind je Death Valley met vele plaatsen van historisch en cultureel belang en vele zeldzame diersoorten. Death valley ligt voor het grootste gedeelte in Californië en voor een klein deel in de staat Nevada.

BEZIENSWAARDIGHEDEN DEATH VALLEY

Enkele attracties zijn Scotty's Castle, Zabriskie Point met een geweldig uitzicht over de woestijn en Devil's Golf Course. Het park ligt op ongeveer 130 mij van Las Vegas.
Een droge woestijn met uitgestrekte zandvlaktes en temperaturen variërend van 54 graden boven nul tot temperaturen onder het vriespunt, dat is Death Valley.

JE CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

Je wil een camper huren in Amerika, maar in welke periode kun je dat het beste doen? Death Valley behoort tot de meest hete plekken ter wereld, en is tevens ook een van de droogste plaatsen van Amerika. In de Death Valley is zelfs een keer een tempratuur van 58,3 graden celcius gemeten. De beste reisperiode naar Death Valley is dus in de maand mei. Dit ook omdat deze periode qua camper huren een stuk goedkoper is. Tevens is de tempratuur in deze periode een stuk aangenamer dan in bijv. juli en augustus. Houd je tijdens het bezoeken van Death Valley tijdens je rondreis Amerika camper goed rekening met deze hitte. Zorg dus dat je voldoende water bij je hebt. Ongeveer 4 liter per persoon per dag zal voldoen. In de Valley zelf is maar zeer beperkt water te krijgen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties