30+ jaar
3.27.0.9@P-CD06 (200811 0908)

Noorwegen

Travelhome | Camper huren Noorwegen

CAMPER HUREN NOORWEGEN

Ontelbare fjorden, een uitgestrekte kustlijn en natuurlijk de rust en de ruimte maken Noorwegen tot een enorm populaire bestemming voor een rondreis per camper. De vrijheid is ultiem aangezien je met je camper vrij mag kamperen. Daarnaast zijn er ruim 1000 campings dus je vind altijd een ideaal plekje om je camper neer te zetten.

CAMPERREIZEN DOOR NOORWEGEN

Wanneer je naar Noorwegen gaat is de kans groot dat je aankomt in Oslo. Natuurlijk kun je, wanneer je jouw rondreis per camper bij Travelhome boekt, in Oslo je camper ophalen. Je kunt natuurlijk genieten van een prachtige rondreis door Noorwegen maar je hebt zelfs de optie om je camperreis te eindigen in Spanje. Kijk voor inspiratie voor de mooiste camperreizen door Noorwegen bij onze routesuggestie Noors Natuurschoon en het Achtje door Noorwegen.

ONTDEK NOORWEGEN MET EEN CAMPER VAN TRAVELHOME

Noorwegen, een land bomvol ongerepte, magische natuur en wildlife én een land vol cultuur en tradities. Bezoek nationale parken als Jotunheimen, Ormtjernkampen, Fermundsmarka, Dovrefjell en nog veel en veel meer. Wordt één met de flora en fauna van het land. Geniet van de fjorden, bergen, watervallen, toendra's, bossen, en de hoogvlakten en ontmoet onder andere de bekende eland.
Daarnaast is het land rijk aan cultuur en kun je je verdiepen in de geschiedenis van de Vikingen. Nog vaak worden er festivals met klederdrachten georganiseerd waar je je terug in de tijd kunt wanen. Ook de bijzondere architectuur en veelal houten huisjes en kerken geven een mooi aanzicht en zorgen voor een optimaal vakantiegevoel.

EEN CAMPER HUREN IN NOORWEGEN

Wanneer je met Travelhome een camper huurt in Noorwegen kun je kiezen uit de verhuurders McRent en Touring Cars met verhuurlocaties in Oslo, Rygge, Tromsø en Trondheim. Niet alleen Noorwegen maar ook de rest van Scandinavië ontdekken? Bij Travelhome geen probleem want je mag met je camper ook oversteken naar Finland en Zweden. Ook een camper huren in Noorwegen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 

Travelhome | Camper huren in Noorwegen

31-daagse camperreis Noorwegen

Benieuwd hoe onze ervaren reizigers Mike en Gerda Soetens een camperreis door Noorwegen hebben ervaren?
Lees dan hier het reisverslag