3.30.1.1@P-CD06 (210121 0802)

Oslo

Wanneer je in Noorwegen een camper gaat huren, start je reis hier in Oslo. Omgeven door fjorden en heuvels, vind je de hoofdstad van Noorwegen. Volgens Noorse saga's werd Oslo rond het jaar 1048 opgericht door koning Harald Hardråde. Echter, archeologische vondsten wijzen erop dat Oslo al vóór 1000 bestond. Duidelijk mogen zijn dat Oslo en haar omgeving een rijke geschiedenis kent.

JE CAMPER OPHALEN IN OSLO

Oslo mag dan wel de hoofdstad van Noorwegen zijn, qua inwonersaantal stelt de stad niet al teveel voor en je zal daarom niet het gevoel hebben alsof je je in een enorme metropool bevindt. Tevens is Oslo één van de groenste steden van Europa.

De prachtige en gezellige stad heeft leuke winkels en heerlijke restaurantjes en daarnaast kent Oslo meer dan 50 musea en diverse galerieën. Verder zijn er mooie bezienswaardigheden die je niet mag missen. Het fort Akershus, stadhuis Rådhuset, de hoofdstraat in Oslo: Karl Johans Gate, het Slottet (koninklijk paleis), het Vigelandpark en tal van andere bezienswaardigheden zijn stuk voor stuk de moeite waard om te bezichtigen. Reden genoeg voor een bezoekje met je huurcamper aan deze Noorse stad.

Vanuit hier kun je Noorwegen leren kennen. Bezoek de gezellige havensteden Larvik en Kristiansand in het zuiden of rijd naar het westen voor indrukwekkende nationale parken als Jostedalsbreen en Jotunheimen tot je arriveert bij de uitgestrekte fjorden. De keuze is aan jou! 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties