Travelhome | Camperreis met kinderen

Camperreis met kinderen

Travelhome | Camperreis met kinderen | Los Angeles

Over reizen met kinderen kan veel gezegd worden. Is het een verrijking of zijn ze een blok aan het been? Vooral voor diegenen die geen kinderen hebben, zal het antwoord waarschijnlijk zijn dat ze een beperking zijn. Voor deze groep is deze vraag dan ook niet zo interessant. Voor diegenen die wel kinderen hebben des te interessanter. Is het maken van verre reizen van de baan zo gauw er kinderen in beeld komen? Voor ons zeker niet!

Reizen met kinderen, doen of niet? 

Voorheen kon je gaan en staan waar je wilde. De hele wereld lag aan je voeten en je hoefde met niemand rekening te houden. Stedenbezoek, sightseeing, uitgebreid shoppen, natuur, lange wandelingen of juist urenlang bakken in de zon. Alles kon. Maar dan is er een kindje op komst. Dat verandert de wereld. Je eigen wereld, maar het lijkt alsof ook de wereld die aan je voeten lag, opeens heel ver weg is. Daaraan kunt je je kind toch niet zomaar blootstellen? Je kind zal eerst groot genoeg moeten zijn om alles te bevatten en vooral te onthouden. Natuurlijk moet je rekening houden met wat je kind aankan. In hoeverre hij of zij gevoelig is voor prikkels en indrukken. Kinderen kunnen heel goed aangeven wat ze aankunnen en wat niet. Je kunt dus prima op camperreis met kinderen!

Op camperreis met kinderen, doen?

Ja, Lees hier de redenen!

Reisexpert Tabitha vertelt:

Travelhome | Reizen met kinderen | Grand Canyon

"Je eigen vertrouwde plekje om in te slapen en te spelen, je eigen lade met speelgoed, altijd een hapje, drankje en toilet bij de hand, kortom een huis op vakantie, dát is een camper voor je kind. Ik kan me geen betere manier voorstellen om te reizen dan met de camper. De kinderen hebben een vertrouwd plekje waar ze tot rust kunnen komen en als zij 's-avonds op bed liggen steek je zelf het kampvuur nog een beetje op. Je reistempo ligt lager maar je geniet ook van de kleine dingen. Een ijsje eten op het terras, een hertje in de bossen, heerlijk spelen in het zand. Ik ben blij dat we als snel de keuze hebben gemaakt met onze kinderen op reis te gaan. Ze pakken hun koffertje in, genieten van het lekkers in het vliegtuig, vinden het bed bovenin een echt huis en vinden de camperreis een groot avontuur."

Reisverslag West-USA met kinderen

Lees hier het reisverslag!