27 dagen door Noorwegen

Overweldigende natuur. Intens genieten. Sprankelende meren. Optimale vrijheid. Wanneer je een camper gaat huren in Noorwegen leent het land zich uitstekend voor het beleven van deze kenmerken. Het land is zo prachtig dat je er gemakkelijk een lange(re) camperreis kunt maken. Helaas zijn we meestal toch enigszins beperkt in de tijd. De meeste reizen beperken zich dan ook vaak tot het zuiden en midden van Noorwegen. Maar heb je de wens om vooral het ruigere noorden te gaan bezoeken kan deze routesuggestie een prima idee voor een camperreis zijn. Je haalt de camper op in Oslo en pikt zowel de meest interessante en belangrijke hoogtepunten mee die in het zuiden en midden van Noorwegen gelegen zijn, alvorens naar de Lofoten en Senja in het noorden af te reizen. De camper lever je uiteindelijk in Trondheim in, in het midden van Noorwegen. 

 

Tijdens deze afwisselende camperrondreis zul je helemaal één kunnen worden met de weergaloos mooie natuur. De afwisseling is enorm en geweldig. Het ene moment rijd je met de camper over de bochtenrijke Trollstigen bergpas en het andere moment volgt de camper de weg langs de uitgestrekte vlakke kustlijn. Dit alles terwijl je optimaal geniet van de vrijheid op je eigen reistempo.

 

Een reis vol afwisseling en hoogtepunten. Van adembenemende fjorden tot woeste bergen. Van eeuwenoude tradities tot bruisende steden. Alles is mogelijk tijdens deze camperreis door het spectaculaire natuurschoon van Noorwegen. 

 
27 dagen, ca. 5500 km
startpunt: Oslo

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties