Lake Powell

Lake Powell volgens reisexpert Maarten: "Via Highway 89 komen we aan bij Lake Powell. Al rijdend komen we steeds dichter bij het grote meer. In de verte zien we enkele enorme zandkleurige rotsen uit het meer opsteken, wat een prachtig uitzicht! We hebben een plekje gereserveerd op Wahweap campground, een schitterende camping vrijwel aan het meer gelegen. De camping heeft veel faciliteiten en behoort tot de luxere campings tijdens onze reis.

ANTELOPE CANYON

In de middag parkeren we onze camper in het centrum van Page en brengen we een bezoek aan Antelope Canyon, hier maken we schitterende foto’s van de uitgesleten rotspartijen. Onze enthousiaste gids neemt ons mee de canyon in en laat ons precies zien hoe we dé perfecte foto kunnen maken. De figuren in de rotswanden zijn erg bijzonder om te zien. 

HORSESHOE BEND

Ook een bezoek aan Horsehoe Bend mag niet ontbreken, we parkeren onze camper op de parkeerplaats. Aan het begin van de wandeling worden we gewaarschuwd om voldoende water mee te nemen. De tocht naar het uitzichtpunt is kort, maar loopt over een zanderig pad, vol in de zon. Het meenemen van voldoende water is dus geen overbodige luxe. Aangekomen bij het uitzichtpunt genieten we van het schitterende uitzicht over de Colorado River. Zoals de naam al doet vermoeden is de kronkel in de rivier in de vorm van een hoefijzer.

LAKE POWELL TIJDENS JE CAMPERREIS

Wanneer je op zoek bent naar ontspanning in de buurt van Page dan is Lake Powell een uitstekende locatie. Op het meer zijn tal van mogelijkheden voor watersport en rondvaarten, terwijl zwemmen ook een mogelijkheid is. Wanneer we Wahweap campground aflopen, lopen we zo het strand op, ideaal dus!"

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties