Deep South

Ontdek je met

Tabitha

Chantal

Roxanne

CAMPER HUREN DEEP SOUTH

Moerassen met alligators en honderden vogelsoorten, oeroude bomen met het prachtige 'Spanish Moss' en historische Plantations en Antebellum Homes. Dat is de Deep South van Amerika. Maar wereldberoemd is de Deep South natuurlijk om de muziek! Hier vind je dé muzieksteden van Amerika. Per huur camper kun je zelf een bezoekje brengen aan deze historische plaatsen. Huur een camper en geniet van de muzikale omgeving tijdens jouw rondreis door de Deep South.

TENNESSEE, MEMPHIS EN ELVIS

Memphis is gelegen in het historische Tennessee, dé plek waar rock 'n roll geboren werd. De muziekstijlen rock 'n roll en blues transformeerden de stad, waarna de stad onder de naam 'muziekstad van de wereld' bekend werd. Breng een bezoek aan het mooie Graceland met jouw huur camper, waar je het leven van The King of Rock 'n Roll met eigen ogen van dichtbij mee kunt maken. Maak het bezoek aan Memphis compleet en sluit de avond af met een drankje in een van de vele muziekcafés op Beale Street.

Een stop bij het pittoreske Nashville, de plek waar country muziek tot bloei kwam mag zeker niet worden overgeslagen tijdens jouw rondreis met de camper. In Studio B kun je zelf zien en horen hoe de 'Nashville Sound' is ontstaan. Bekende sterren zoals Dolly Parton, Elvis, en de Everly Brothers hebben hier hun bekende platen opgenomen. Wil je meer informatie over het ontstaan van de 'Nashville Sound'? Bezichtig dan de Country Music Hall of Fame.

Een bezoek aan Memphis en Nashville is prima te combineren met een van de vele nationale parken in Tennessee. Proef de natuur en maak een wandeling door Amerika's vaakst bezochte nationale park: Great Smoky Mountains National Park. Hier vind je een breed scala aan planten en dieren. Maar ook Cherokee National Forest en de Big South Fork zijn zeker een bezoekje waard.

NEW ORLEANS

Het eigenaardige New Orleans is een grote samensmelting van muziekstijlen. De stad van jazz wordt door velen gezien als highlight van de campertour door de Deep South. Geniet van mooie muziek op een van de vele festivals en maak kennis met de Afro-Caribische cultuur.

CAMPERVERHUUR VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor jouw Deep South camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen jou graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor jouw camperhuur Deep South en je ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan je dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Deep South campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse inspiratiedagen over camperreizen, hier word je uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijg je tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wil je een camper huren? Dan ben je bij Travelhome aan het goede adres!