Bezienswaardigheden - Deep South

Ontdek je met

Tabitha

Chantal

Filters

Soort bezienswaardigheid
BezienswaardighedenNationaal monumentenNatuurparkenSteden
Filters toepassen
1 / 3
>
Andersonville National Historic Site is gebouwd ongeveer 18 maanden voor het einde van de Amerikaanse burgeroorlog. In het kamp hielden de Zuidelijke soldaten het Noordelijke leger gevangen. Deze gevangenis was ontworpen voor 10.000 gevangenen. Op het meest drukke moment werden er meer dan 32.000 mannen gevangen gehouden. Hiervan waren vele van hen gewond of waren verhongerd door de gruwelijke omstandigheden zoals verontreinigd water en minimale beschutting. In de 14 maanden dat de gevangenis bestond waren 45.000 gevangen aangekomen naar verwachting zijn hier ongeveer 13.000 gevangenen gestorven. Net buiten de gevangenis is een begraafplaats gemaakt. In het nabij gelegen museum wordt er meer verteld over de gevangenis en de geschiedenis hiervan.
Lees verder…
Vind je geschiedenis erg interessant dan sla je Charleston niet over tijdens een camperrondreis Amerika. Hier ontdek je namelijk religieuze en gemeente gebouwen. Charleston is gelegen op een smal schiereiland waar de Cooper rivieren en Ashley rivieren elkaar ontmoeten. De gemeente is genoemd naar koning Charles van Engeland die in 1670 werd opgericht in het centrum van de Carolina kolonie, dit was de achtste staat die meedeed aan de Unie. Charleston was de bestemming van verschillende soorten volken zoals; Europeanen, Afrikanen en vanuit het Caribisch gebied. Ga je op bezoek in Charleston dan zal je de 43 historische locaties met meer dan 300 jaar geschiedenis niet kunnen missen. Deze locaties in Charleston werden vroeger beschermd door ommuurde stad gemaakt door de Britse Kolonie. Later zorgde de Britse Locatie zorgde tevens voor een heropleving in de late 19de eeuw. Een bezoekje aan Charleston is dus zeker de moeite waard tijdens je camperrondreis door Amerika. CAMPER HUREN NABIJ CHARLESTON Wil je een camper huren in de buurt van Charleston? Dat is mogelijk! Helaas hebben we in Charleston zelf geen verhuurstations zitten. Je kunt de huurcamper ophalen in de stad Atlanta. Daarna heb je de keuze, ga je met de huurcamper richting Memphis, de muziekstad van de wereld, of reis je liever richting Washington om daar een bezoekje te brengen aan het witte huis. KAMPEREN MET DE HUURCAMPER NABIJ CHARLESTON? Wil je na een indrukwekkende dag heerlijk genieten van de totale stilte en rust? Of zoek je liever de gezelligheid op in een barretje? Amerika heeft een breed aanbod qua campings. Zo kunnen de mensen die van de rust willen genieten met hun huurcamper overnachten op een National Park Campsite, dit zijn primitieve, goedkope, maar erg indrukwekkende campings. Voor de mensen die liever de gezelligheid opzoeken in een kroeg, heeft Amerika de particulieren campings. Bijv. de KOA campings, hier kun je met de huurcamper overnachten terwijl de camper voorzien wordt van een full hook-up aansluiting. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van het water, de stroom het riool.  
Lees verder…
Wanneer je in het zuiden gaat rondreizen met de camper kun je langs het stadje Chattanooga komen. Een aanrader volgens de New York Times, zij noemde dit stadje een van de top 45 plaatsen om te bezoeken. De stad is gelegen in de buurt van de stad Tennessee en op ongeveer 190 km van Atlanta . BEZIENSWAARDIGHEDEN CHATTANOOGA Een van de meest adembenemende steden van Amerika. Gelegen tussen de bergen van Zuidoost-Tennessee en aan de rivier van Tennessee. Wat je hier kunt vinden is natuurschoon, 13-mijl verharde weg langs de rivier bezaaid met bezienswaardigheden, parken, restaurants en riviercruises; outdoor avonturen, rijke geschiedenis, talrijke accommodaties, restaurants voor elke smaak, bloeiende kunst, winkels en vele jaarlijkse evenementen die veel het hele jaar door plezier bieden. Zo is het Tenessee Aquarium niet te missen. Bent je een geschiedenis liefhebber? Bezoek dan het musea over de Amerikaanse burgeroorlog, de indianen en de 20e eeuw geschiedenis. De naam van deze stad komt uit de taal van de Creek-indianen. Het betekend 'de rots die in een punt bijeenkomt'. Dit staat voor de Lookout Mountain, een van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. De stad staat ook wel bekend om het nummer Chattanooga Choo Choo wat in 1941 een gouden plaat kreeg. De stad is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Verder kan je de stad verkennen te voet of met de fiets. OP CAMPERREIS DOOR DE DEEP SOUTH Wanneer je jouw camperreis rondom Chattanooga wilt gaan maken. Kun je het beste naar een grote omliggende stad vliegen zoals Atlanta en hier de camper ophalen. 
Lees verder…
Deze kleine plaats wordt in de zomer van 1863 opgeschrikt door de burgeroorlog tussen het noorden en het zuiden van Amerika. Little Round Top groeit uit tot het historische symbool van de bloedigste veldslag uit de Amerikaanse burgeroorlog. Gettysburg ligt in Pennsylvania op 340 kilometer van New York City. Vandaag de dag bezoeken meer dan 2 miljoen reizigers het nationale military park en de vele monumenten ter nagedachtenis aan deze oorlog.  BEZIENSWAARDIGHEDEN GETTYSBURG National Military Park & Visitor Center De bloedigste veldslag uit de Amerikaanse geschiedenis heeft drie dagen geduurd. De Slag bij Gettysburg was het omkeer punt in de oorlog die uiteindelijk gewonnen is door het noorden.  Begin je bezoek in het visitor center, laat je infomeren door de rangers en bekijk de film 'A New Birth of Freedom'. Er zijn verschillende tours die je kunt maken over het park. Breng zeker een bezoek aan Soldiers' National Cemetery. Op deze grote begraafplaats gaf president Abraham Lincoln zijn beroemde toespraak Gettysburg Address. Daarnaast kan je een bezoek brengen aan het David Wills House. In dit huis legde Abraham Lincoln de laatste hand aan zijn toespraak en kan je gerestaureerde kamers en tentoonstellingen te zien. EISENHOWER NATIONAL HISTORIC SITE Dit nationale historische monument preserveert het weekendhuis en boerderij van president Dwight D. Eisenhower, de 34e president van de Verenigde Staten. Het is een plek waar de president graag zijn weekenden doorbracht en zijn gasten ontving. Na zijn ambtstermijn was dit het huis van de president en zijn vrouw. Je kunt het landgoed bereiken per shuttlebus die vertrekken vanaf het visitor center in het Military Park. Met een rondleiding over het landgoed krijg je een goede indruk van huis en boerderij, maar ook van het leven van deze president.  EEN CAMPER HUREN NABIJ GETTYSBURG Wil je deze historische plaats zelf bezoeken? Huur dan een camper vanaf Washington , New York of Philadelphia en rij met de camper in enkele uren naar Gettysburg. Na je bezoek aan Gettysburg kan je je camperreis uitbreiden met een bezoek aan Shenandoah National Park of ga richting het noorden naar de Finger Lakes of de Niagara watervallen . Ons team van reisexperts adviseren je graag over de mogelijkheden.   
Lees verder…
Gulf Islands National Seahshore is een park rijkelijk gevuld met natuurlijke bronnen. Er zijn sprankelend blauw water, magnifieke sneeuw witte stranden, vruchtbare kustmoerassen en mooie kronkelende natuurpadden. Miljoenen bezoekers genieten van Amerika’s grootste National Seashore elk jaar. De National Park Service fungeert als hoedster tot deze kostbare natuurlijke hulpbronnen en vraagt aan zijn bezoekers voor het behoudt van het park. Er zijn hier veel verschillende dieren te vinden zoals schilpadden, alligators en wasberen. Parkeer je camper op de speciaal aangewezen plaatsen en geniet nog een dag extra van dit natuurschoon. BEZIENSWAARDIGHEDEN GULF ISLAND NATIONAL SEASHORE Gulf Islands National Seashore beschikt over meerdere eilanden: Santa Rosa Island, Perdido Key, Petit Bois Island, Sand Island, Horn Island, East Ship Island, West Ship Island en Cat Island. Het park beschikt over vier bezoekerscentra, bemand door Nationaal Park personeel, en bevinden zich binnen Gulf Islands National Seashore. Drie daarvan zijn gevestigd in Florida, en één is er gevestigd in Mississippi. JE CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH Wanneer je aan het reizen bent in de Deep South heb je genoeg keuze aan bezienswaardigheden. Zo kun je nadat je Gulf Island National Seashore hebt bezocht ook andere bezienswaardigheden bezoeken waaronder; Fort Conde , USS Alabama Battleship en Honey Island Swamp .
Lees verder…
Honey Island Swamp in New Orleans is uniek omdat het één van de minst gewijzigde rivier moerassen in het land is. Vrij veel is in oorspronkelijk staat gebleven en is een ongerepte wildernis. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen over de 250 vierkante mijl. Honey Island heeft zijn naam gekregen door de honingbijen die aanwezig waren op het eiland. BEZIENSWAARDIGHEDEN HONEY ISLAND SWAMP De rondleiding die je krijgt door het moeras wordt gedaan door middel van een boot. Vanuit hier geniet je van het rijkste stukje fauna. Er is veel te zien maar je komt waarschijnlijk ook enkele dieren op jouw pad tegen zoals; alligators, wasberen, uilen, wilde zwijnen, slangen, schildpadden, arenden en zwarte beren. Het moeras is bekend als de thuisbasis van het Honey Island Swamp monster. Het wordt beschreven als een tweevoetig schepsel met grijs haar en gele ogen en een walgelijke geur. Door achtergelaten voetstappen heeft het schepsel waarschijnlijk vier tenen. JE CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH Wanneer je aan het reizen bent in de Deep South heb je genoeg keuze aan bezienswaardigheden. Zo kun je nadat je Honey Island Swamp heeft bezocht ook andere bezienswaardigheden bezoeken waaronder; Fort Conde , USS Alabama Battleship en Gulf Island National Seashore .
Lees verder…
Ga je een camper huren in Houston? Bezoek de op drie na grootste stad van de Verenigde Staten en geniet van het bruisende leven. Houston heeft namelijk veel te bieden. Ga heerlijk een dag winkelen in het Discover Rice Village winkelcentrum. Of bezoek een van de vele musea, zoals het Museum of Fine Arts. Reis je met kinderen? Ga dan naar het Children's Museum of Houston, de nummer één van kindermusea in de Verenigde Staten! Beleef daarnaast een hele andere wereld bij het Space Center Houston en verplaats je in het leven van de astronauten. Parkeer jouw huurcamper op een camping net buiten de stad en je hebt alle vrijheid om het centrum van Houston op te zoeken. BEZIENSWAARDIGHEDEN HOUSTON  Houston staat bekend om het uitgebreide parklandschap. Naast het stadsleven, kun je er ook terecht voor rust en natuur. Houston heeft bijna 50.000 hectare aan parken en natuur. Een groot voordeel van een camper huren, is dat je de perfecte balans kan vinden tussen de stad en de natuur. In Houston vind je het allebei. Camperreizen zijn perfect om meerdere plekken in één reis te ontdekken en Houston is zeker de moeite waard voor een tussenstop. Tijdens het rijden in jouw camper zie je dat er rondom de stad ook leuke plaatsen te vinden zijn. Breng een bezoek aan het plaatsje Kemah, op een half uur rijafstand van het centrum van Houston. Dit gebied aan de Galveston baai, wordt ook wel de vaarhoofdstad van Texas genoemd. Verblijf met jouw camper op een camping in Kemah en loop 's avonds over het bruisende Kemah Boardwalk, een levendige straat met diverse restaurants, winkels en een amusementspark. Wederom geschikt dus voor een campervakantie met kinderen. NATUURGEBIEDEN HOUSTON Houston heeft een aantal mooie natuurgebieden op ongeveer een uur rijden vanaf de stad.  Sam Houston National Forest ligt 50 mijl ten noorden van Houston. In dit natuurgebied volg je de Lone Star Hiking Trail. Dit wandelpad is 128 mijl lang en bestaat uit verschillende delen. Lake Conroe leent zich perfect voor een gezellige picknick, het huren van een bootje en het beoefenen van watersporten.   Ook overnachten Sam Houston National Forest is mogelijk. Er zijn drie mooie en goed uitgeruste campings aanwezig. Het is een uitstekende plek om te kamperen midden in de natuur. Brazoria National Wildlife Refuge is een natuurreservaat ten zuidoosten van de stad en maakt samen met San Bernard and Big Boggy Refuges deel uit van Texas Mid-coast Refuge Complex. Maak een mooie wandeling over een van de wandelroutes en houd je ogen open, er zijn hier wel meer dan 400 vogelsoorten en andere wilde dieren te spotten. JOUW CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH  Jouw camperreis beginnen in Houston? Een camper huren vanuit deze dynamische stad is ook een van de mogelijkheden. Haal jouw camper op bij het verhuurstation en kies ervoor een dag langer te blijven in deze mooie omgeving. Begin zo rustig aan jouw camperreis om optimaal te kunnen genieten. Daarna heb je alle vrijheid om richting het westen naar San Francisco te reizen of zelfs naar het oosten om Orlando te bezoeken. Liever in Texas blijven? Bezoek dan bijvoorbeeld Dallas, leer meer over de moord op John F. Kennedy en rijd door naar Fort Worth om ondergedompeld te worden in het Texaanse cowboyleven. Ontdek op deze manier het prachtige zuiden van de Verenigde Staten.
Lees verder…
In Jean Lafitte was vroeger gevuld met zilver en goud uit de goed gevulde piraten schatkist. Vandaag de dag zijn deze schatten mensen, plaatsen en herinneringen. Ontdek New Orleans rijke culture mix. Leer Cajun tradities van mensen en bekijk de alligator in het moeras. Wandel in de voetstappen van de mannen die in 1815 de slag van New Orleans vochten het kan hier allemaal. BEZIENSWAARDIGHEDEN JEAN LAFITTE NATIONAL HISTORICAL PARK AND PRESERVE In Chalmette, 10 km ten zuidoosten van New Orleans is het Chalmette Battlefield en National Cemetery te vinden. Het was de plaats van de Battle of New Orleans in 1815. De nationale begraafplaats bevat de overblijfselen van de Amerikaanse Burgeroorlog, evenals de resten van soldaten uit de Indische Oorlogen van de late 19e eeuw, de Spaans-Amerikaanse Oorlog, de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse oorlog, en de Vietnamese oorlog. Aangezien de begraafplaats niet was aangetoond totdat de Civil War era (1861-1865), zijn er zeer weinig graven uit de oorlog van 1812 's Battle of New Orleans. JOUW CAMPERREIS DOOR DE DEEP SOUTH Ben je aan het reizen rondom New Orleans , Louisiana? Breng dan zeker een bezoekje aan deze bruisende stad, die bekend staat om de gospel muziek. Ook kun je een bezoek brengen aan Oak Alley Plantation . 
Lees verder…
1 / 3
>