Dallas

Dallas, ook wel bekend als de "Big D", is een dynamische stad in Texas die bekend staat om zijn mix van moderne architectuur, rijke geschiedenis en bruisende cultuur. Voor je aan je camperreis door Texas begint is het leuk een dag uit te trekken om de stad te verkennen.

 

TOP 3 BEZIENSWAARDIGHEDEN IN DALLAS

1. Dealey Plaza en het Sixth Floor Museum. Breng een bezoek aan het historische Dealey Plaza, de plek waar president John F. Kennedy werd neergeschoten. Het aangrenzende Sixth Floor Museum, gevestigd in het voormalige Texas School Book Depository, geeft uitgebreide informatie in het leven en de dood van JFK. De audiotour is een echte aanrader. 

 

2. Deep Ellum. Duik in de bruisende muziek- en kunstscene van Dallas in de wijk Deep Ellum. Hier vind je live muzieklocaties, straatkunst, boetieks en restaurants, waardoor het een populaire bestemming is voor jong en oud.

 

3. Reunion Tower. Vanaf de Reunion Tower geniet je van een panoramisch uitzicht over de stad. Met zijn observatiedek en draaiend restaurant is dit een geweldige plek om te genieten van het uitzicht op Dallas en daarbuiten.


En er is natuurlijk veel meer te doen. Maak eens een begeleide tour op een Segway, breng een bezoek aan de botanische tuinen, ga lekker winkelen en niet te vergeten, geniet in de avond van een heerlijke barbecuemaaltijd met livemuziek.


CAMPINGS RONDOM DALLAS

In de omgeving van Dallas zijn verschillende campings te vinden. Wil je ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan is Cedar Hill State Park, gelegen op ongeveer 20 minute van het centrum, een goede keuze. De camping beschikt over ruime kampeerplekken, wandel- en fietspaden, picknickplaatsen en zelfs een strand aan Joe Pool Lake.

Wanneer je naast Dallas ook een bezoek brengt aan Fort Worth dan is de Dallas/Arlington KOA is prettig gelegen. Deze camping ligt tussen beide plaatsen in  tussen Dallas en Fort Worth, ideaal wanneer je beide plaatsen wil bezoeken. 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties