Texas trails and treasures: een 21-daagse camperreis door het hart van Texas

Trek je camperdeur dicht en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door betoverend Texas. In deze route nemen we je mee naar mooie steden, witte stranden en uitgestrekte natuurparken.

 

Je vliegt naar Houston waar je, na een nachtje uitrusten in een hotel, je camper ophaalt. Ontdek de wereld van de ruimtevaart in het Houston Space Center voor je verder rijdt richting het muzikale Austin en door naar Waco en Fort Worth. 

 

Waan je in het wilde westen in de straten van Fort Worth en bezoek de historische Stockyards. Geniet van een heerlijke barbecue en live muziek in de levendige straten van Dallas en reis daarnaar verder naar de prachtige natuur van Palo Duro Canyon. 

 

Via de bizons in Caprock Canyon State Park en de muzikale erfenis van Buddy Holly in Lubbock ga je naar een van de meest afgelegen natuurparken van de Verenigde Staten, het Big Bend National Park. Maak mooie wandelingen langs indrukwekkende bergtoppen en diepe kloven en geniet van de ongerepte natuur.

 

Na de natuur is het tijd voor het proeven van de lokale wijnen in Fredericksburg waarna je richting San Antonio rijdt voor een bezoek aan de historische Alamo en een heerlijke lunch aan de rivier. 

 

Om heerlijk te ontspannen reis je verder naar het zuiden om de witte stranden van Padre Island te verkennen.

 

Hierna keer je terug naar Houston om je camper weer in te leveren. Pak je koffers in en laat deze camperreis je meenemen naar de prachtige diversiteit die Texas te bieden heeft.

 

21 dagen, ca. 3500 km
startpunt: Houston

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties