Fort Worth

Fort Worth, door de naam van het vliegveld Dallas Fort Worth International Airport denken velen dat Dallas en Fort Worth dezelfde plek zijn, dit is echter niet het geval. Fort Worth ademt de cowboysfeer en wanneer je hier rondloopt waan je je in het oude wilde westen. De rijke cowboygeschiedenis wordt hier gecombineerd met een bloeiende kunst- en muziekscene.

 

BEZIENSWAARDIGHEDEN FORT WORTH

 

De bekendste plek in Fort Worth is zonder twijfel de Fort Worth Stockyards. Hier duik je in het verleden van het Wilde Westen en je getuige van de dagelijkse veedrijving. Hier lopen de dieren door de straten, voorop uiteraard een echte cowboy.

 

In de middag strijk je neer op een van de terrassen bij Sundance Square. Kinderen, en ook volwassenen, zoeken verkoeling in de waterstralen op het plein terwijl de zon het plein verlicht. Ook in de avonden is het hier prima toeven in een van de vele restaurants.

 

Om in westernsferen te blijven is een bezoek aan Billy Bob's Texas een must. Dit legendarische honky-tonk muziekcomplex is 's werelds grootste, en biedt live countrymuziekoptredens, bull riding, biljarten en line dansen. 

 

CAMPING FORT WORTH

Kamperen kun je op de KOA Dallas / Arlington dat praktisch gelegen is tussen de steden Dallas en Fort Worth. Heerlijk om een duik in het zwembad te nemen voor of na een dag in de Texaanse warmte.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties