Honey Island Swamp

Honey Island Swamp in New Orleans is uniek omdat het één van de minst gewijzigde rivier moerassen in het land is. Vrij veel is in oorspronkelijk staat gebleven en is een ongerepte wildernis. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen over de 250 vierkante mijl. Honey Island heeft zijn naam gekregen door de honingbijen die aanwezig waren op het eiland.

BEZIENSWAARDIGHEDEN HONEY ISLAND SWAMP

De rondleiding die je krijgt door het moeras wordt gedaan door middel van een boot. Vanuit hier geniet je van het rijkste stukje fauna. Er is veel te zien maar je komt waarschijnlijk ook enkele dieren op jouw pad tegen zoals; alligators, wasberen, uilen, wilde zwijnen, slangen, schildpadden, arenden en zwarte beren.

Het moeras is bekend als de thuisbasis van het Honey Island Swamp monster. Het wordt beschreven als een tweevoetig schepsel met grijs haar en gele ogen en een walgelijke geur. Door achtergelaten voetstappen heeft het schepsel waarschijnlijk vier tenen.

JE CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH

Wanneer je aan het reizen bent in de Deep South heb je genoeg keuze aan bezienswaardigheden. Zo kun je nadat je Honey Island Swamp heeft bezocht ook andere bezienswaardigheden bezoeken waaronder; Fort Conde, USS Alabama Battleship en Gulf Island National Seashore.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties