Alaska

Ontdek je met

Chantal

Susanne

START JOUW CAMPERREIS IN ANCHORAGE

Haal jouw huurcamper op bij een van de vele verhuurders die zich in Anchorage bevinden. Breng een bezoek aan deze stad die bekend is om de industrie en Amerikaans defensiecentrum maar bovenal haar prachtige natuurrijke omgeving.
Neem een kijkje bij de culturele en historische tradities van de Alaska Native People en geniet van bergen, gletsjers, nationale parken en vele diersoorten.

ALASKA RANGE

Reis met jouw huurcamper door de unieke en overweldigende natuur, bezoek de Alaska Range: een indrukwekkend natuurgebied dat tijdens jouw camperreis door Alaska niet mag ontbreken!
Houd je ogen open tijdens de rit door dit prachtige gebied, je zult namelijk vele diersoorten spotten zoals grizzlyberen, wolven en elanden. Ontspan, kom tot rust tijdens een wandeling door de bergen en geniet van het prachtige uitzicht van het uitgestrekte meer Lake Clark.

KENAI FJORDS NATIONAL PARK

Maak tijdens jouw camperreis een tussenstop bij één van de grootste ijsgebieden van de Verenigde Staten. Deze met sneeuw bedekte bergen, gletsjers, en fjorden zijn een spectaculaire beleving voor jong en oud.
Verken dit prachtige gebied per bootcruise en spot de meest uiteenlopende fantastische diersoorten zoals zeeleeuwen, beren, berggeiten, zeepapagaaien, walvissen en orka's.

CAMPERVERHUUR VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor jouw Alaska camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen je graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.