Rocky Mountains

Ontdek je met

Loes

Chantal

Joyce

Travelhome Campervakanties bisons

CAMPER HUREN ROCKY MOUNTAINS

Het échte Wilde Westen, het land van de cowboys en indianen, waar gigantische kuddes bizons grazen op uitgestrekte velden. Hier vind je ongerepte wildernis en iconische cowboystadjes.
Ongetwijfeld zijn het kleurrijke Yellowstone National Park en de hoge bergtoppen van Grand Teton National Park de absolute highlights van een camperreis door de Rocky Mountains en voor veel mensen de reden om voor dit gebied te kiezen. Maar er is zóveel meer te ontdekken: de gigantische ranches met galoperende paarden en grazende koeien in het groene Montana en Wyoming, de iconische presidentshoofden van Mount Rushmore, het indrukwekkende Crazy Horse Memorial als tegenhanger en de prachtige natuurparken van de Black Hills in South Dakota en de rijke cultuur afgewisseld met overweldigende natuur in Colorado, dé plek voor outdoorliefhebbers. tijdens een camperreis door de Rocky Mountains ontdek je het échte ruige Amerika
 


 

EEN CAMPERREIS VANUIT DENVER OF SALT LAKE CITY

Denver en Salt Lake City zijn de twee voor de hand liggende plaatsen om je camperreis door de Rocky Mountains te starten. In deze twee steden werken wij samen met een aantal camperverhuurders. 

In Denver, dat prachtig in de bergen ligt, merk je het cowboyverleden nog aan alles. Bewonder mooie historische gebouwen, drink een drankje op een van de terrassen van de iconische wijk LoDo en stap binnen in een van de western winkels om hun assortiment aan cowboylaarzen te bewonderen.

Salt Lake City is de hoofdstad van de Mormonen. Centraal gelegen in Downtown ligt hun wereldwijd allergrootste tempel, aan het indrukwekkende Temple Square. Het is niet toegestaan om de kerk van binnen te bekijken, maar je kunt wél een bezoekje brengen aan het Visitor Center. Deze stad ligt naast het immense Great Salt Lake én is omgeven door de Wasatch Mountains. Salt Lake City is dan ook door National Geographic uitgeroepen tot één van de beste hiking cities van de wereld!

Ook in Billings en Bozeman kun je jouw camperreis beginnen en/of eindigen. Deze twee kleinere plaatsen zijn een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Yellowstone National Park.
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw reis te starten.

MET EEN CAMPER DOOR DE ROCKY MOUNTAINS IN AMERIKA

Onderweg zul je al snel merken waarom zoveel mensen kiezen voor een camperreis in Amerika. Een goedgevulde koelkast, elke nacht hetzelfde bed, een eigen toilet en douche, je kleding voor die dag trek je zo uit de kast, je hebt in een camper alles bij de hand. Je overnacht tijdens je camperreis ook nog eens op de mooiste plekken midden in de natuur. In de Rocky Mountains vind je naast prachtige nationale parken ook veel staatsparken waar je geweldig mooi kunt kamperen. Overnacht midden in de bossen van Yellowstone National Park en maak 's avonds een kampvuur bij je camper. Hier geniet je met een lokaal gebrouwen biertje van de warmte van het vuur, met af en toe het geluid van huilende wolven op de achtergrond, een unieke ervaring. Wakker worden met uitzicht op een kudde bizons midden in Custer State Park of smullen van een zelfgemaakte lunch met uitzicht op de hoge bergtoppen van het Rocky Mountains National Park. Wat wil je nog meer?