Florida

Ontdek je met

Susanne

Joyce

Karlijn

Roxanne

CAMPER HUREN FLORIDA

De zon verwarmt je gezicht terwijl je je handdoek neerlegt op het brede witte zandstrand. Achter je de wuivende palmbomen, voor je de zacht ruisende, helderblauwe zee, kan het nog beter worden dan dit? Juist op dat moment zwemmen er twee dolfijnen voorbij, op slechts een paar meter van de kustlijn. Hiervoor kwam je naar Florida! 

Maar een camperreis door Florida is veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Wat dacht je van uitgestrekte moerasgebieden met alligators en bijzondere vogelsoorten? Betoverende tropische wouden met felblauwe bronnen en vuurvliegjes? Of van bruisende wereldsteden en gezellige kleine plaatsjes? Van raketlanceringen en van de allermooiste pretparken van Amerika?

 

DE PRETPARKEN IN FLORIDA

De pretparken van Florida? Dat zijn er nogal wat! Liefhebbers van pretparken kunnen in Tampa, Orlando en Merritt Island helemaal los! Zo heeft Disney in Orlando bijvoorbeeld meerdere pretparken, waterparken én een uitgaansgebied. Maar er is ook Universal Studio's, met twee parken waaronder voor de snelheidsduivels het 'Islands of Adventure en óók een gezellig uitgaansgebied. In Tampa, ten westen van Orlando, vind je Bush Gardens, een pretpark in Afrikaanse sferen. Ten oosten van Orlando vind je het Kennedy Space Center. Alles draait hier om ruimtevaart en lanceringen. Er zijn attracties, maar ook tentoonstellingen.

DE STRANDEN IN FLORIDA

De stranden van Florida behoren tot de mooiste stranden van Amerika. Vooral aan de westkant van Florida zijn veel mooie, brede zandstranden. Zo zijn er de bekende badplaatsen St. Petersburg Beach, Clearwater Beach en Naples. Maar ook de eilanden Sanibel Island, Caladesi Island en Honeymoon Island hebben prachtige zandstranden.
Ook op de Florida Keys is aan prachtige stranden geen gebrek. Je vind er drukbezochte stranden bij bijvoorbeeld Key West, maar ook kleinere afgelegen strandjes. 

EEN CAMPER HUREN IN MIAMI OF ORLANDO

De steden Miami en Orlando zijn de meest populaire plaatsen waarin je een camperreis door Florida kunt beginnen en eindigen. Je kunt ervoor kiezen om een enkele reis te maken met de camper tussen Orlando en Miami, bijvoorbeeld als je maar een beperkt aantal dagen vakantie hebt. De meeste van onze reizigers kiezen ervoor om een rondje te rijden langs de kusten van Florida en dus de camper in dezelfde plaats op te halen en weer in te leveren. Het voordeel daarvan is dat je niets van de grootste highlights over hoeft te slaan.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is Orlando een pretparkwalhalla. Er is zowel overdag als 's avonds ontzettend veel te doen en te beleven op gebied van pretparken en shows. Ook zijn er verschillende grote outlet malls, waar je je overdag én 's avonds erg goed winkelend kunt vermaken. 

In het exotische Miami flaneren de mooiste mensen over de brede boulevard en rijden peperdure auto's over het iconische Ocean Drive. Vanaf één vande vele terrassen kijk je je ogen uit onder het genot van een grote cocktail. De kleurrijke stad is een waar paradijs voor de shoppers onder ons, met vele shoppingcentra en winkelstraten. Maar niets kan natuurlijk op tegen een duik in de helderblauwe zee van Miami Beach. Het is er heerlijk toeven op de parelwitte stranden.

EEN CAMPERREIS DOOR FLORIDA

 Een camperreis door Florida is een geweldige manier om deze mooie staat te ontdekken. Het fijne van een camper in Florida is dat er veel state beach campgrounds zijn, waar je aan het strand kunt kamperen, soms zelfs met uitkijk op de zee! De wegen in Florida zijn breed en prima op campers ingesteld en er zijn bij de bekende bezienswaardigheden vaak voldoende ruime camperparkeerplaatsen. Naast de State Beach Campground zijn er veel andere goede campings te vinden. 

Het aanbod in campers is uitgebreid in Florida. Wij werken samen met verschillende camperverhuurders en bieden uiteenlopende campertypes, zodat er altijd een camper bij zit die geschikt is voor jouw reisgezelschap. Er zijn campers die geschikt zijn voor twee personen, maar er zijn ook grotere campers voor vier, zes of zelfs nog meer personen. 

Heb je de tijd? Denk er dan eens aan om je camperreis door Florida te combineren met een citytrip naar New York, of om een deel van de Deep South in je route op te nemen. Ook kun je met de camper rijden naar Noordoost-Amerika en zo de oostkust van Amerika bewonderen. Mogelijkheden genoeg dus! Onze reisexperts helpen je graag een goede keuze te maken voor jouw perfecte vakantie.