Salt Lake City

Salt Lake City is de hoofdstad van Utah en een mooie plaats voor een stop met jouw huur camper. Salt Lake City, Zoutmeerstad, werd lange tijd geleden als nederzetting gevestigd aan het grote zoutmeer, wat uiteindelijk de huidige stadsnaam opleverde. Gelegen in de Salt Lake Valley, heeft de omgeving van de stad veel te bieden. Veel mensen die in de winter met de huur camper Salt Lake City bezoeken trekken naar de vele nabije skigebieden. Daarnaast zijn er veel bosgebieden in de omgeving van de stad te vinden, waar je prachtig kunt wandelen en genieten van alle rust tijdens jouw camperreis.

BEZIENSWAARDIGHEDEN SALT LAKE CITY 

Wanneer je een stop maakt in de mooie stad Salt Lake City is er genoeg te doen. De populaire stad barst van de prachtige gebouwen en monumenten die je kunt bezichtigen, denk aan: het Countyhuis van Salt Lake City, de Salt Lake City Temple, de Madeline kathedraal, het Utah State Capitol gebouw en nog veel en veel meer. Ook aan parken, tuinen en en andere attracties is geen gebrek.

Uiteraard kun je in Salt Lake City ook heerlijk winkelen, genieten van een hapje of drankje en je vermaken tijdens een avondje uit.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDWEST-AMERIKA

Een camping die wij aanraden tijdens jouw bezoek aan Salt Lake City met jouw huur camper is de camping KOA Salt Lake City. Wanneer je jouw huur camper laat staan op de camping kun je met een gratis shuttlebusje bijvoorbeeld naar Temple Square. Op de Church Office Building heb je een prachtig uitzicht over de stad Salt Lake City.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties