Yoho National Park

Met ruim 1300 m2 oppervlakte is het Yoho National Park een relatief klein park. Maar in het park ligt het indrukwekkende turquoise gekleurde Emerald Lake. Niet voor niets is dit prachtige park door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

BEZIENSWARDIGHEDEN YOHO NATIONAL PARK 

In het park ligt het indrukwekkende turquoise gekleurde Emerald Lake. Dit meer behoort tot één van de mooiste meren van Canada en trekt duidelijk minder bezoekers dan Lake Louise, waardoor je hier vaak heerlijk kunt genieten van de rust.

In het park bevinden zich nog meer attracties zoals de Kicking Horse River, de Twin Falls en de Takakkaw Falls. Daarnaast zijn er in dit park verschillende campings te vinden, zoals Hoodoo Creek en Kicking Horse, waar je midden in de Canadese natuur kunt overnachten.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-CANADA

Combineer jouw bezoek aan Yoho National Park met een bezoek aan Banff National Park en Kootenay National Park. Er is hier in de omgeving veel te doen. Je kunt je camperreis beginnen in Calgary en dit park aan het begin van je reis bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen in Vancouver te beginnen en deze prachtige omgeving aan het einde van jouw reis te bezoeken.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties