Eastern Wonder Camper Tour

Deze route neemt je mee naar het spectaculaire natuurschoon van Oost-Canada en laat je tevens kennismaken met de bruisende steden en de rijke cultuur. Stap in Toronto in je camper en rijd naar je eerste stop, Niagara Falls.

 

Bewonder de adembenemende watervallen en de kracht die erachter zit, terwijl je eromheen wandelt. Of maak een boottocht op het water en kom zo dicht mogelijk bij de watervallen. Een regenjas meenemen is aangeraden! Vervolgens rijd je verder richting Bruce Peninsula National Park. Bezoek hier de kristalheldere wateren en dramatische kalkstenen kliffen terwijl je over de wandelpaden slentert met een panoramisch uitzicht op de Georgian Bay.

 

Daarna ga je met de camper de boot op richting Manitoulin Island, 's wereldsgrootste zoetwatereiland. Ontspan op de afgekegen stranden en maak kennis met de inheemse cultuur van de Anishinaabe-volkeren. Hierna rijd je terug naar het platteland naar Killarney Provincial Park. Wandel hier naar de top van de Crack Trail voor een spectaculaire uitzicht op de bergketens en azuurblauwe meren om je heen.

 

Breng hierna wat tijd door in het schilderachtige stadje Huntsville, omringd door de prachtige Mukoka-regio. Rijd hierna verder naar het adembenemende Algonquin Provincial Park, waar je op de kronkelende rivieren kan kanoën en vanuit je kano wilde dieren kan spotten. Na deze schitterende natuur ga je naar de bruisende stad Ottowa. Bewonder hier de historische gebouwen van Parliament Hill en geniet van een wandeling langs het Rideau-kanaal.

 

Vervolg je reis naar de volgende levendige stad Montreal, waar je twee dagen zult verblijvem. Proef het heerlijke eten, snuif wat cultuur op en bezoek een historische bezienswaardigheid. Verken daarna de sfeervolle straten van Quebec City, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met zijn oude vestingwerken, geplaveide straten en gezellige pleinen.

 

Geniet hierna van de schilderachtige regio Charlevoix, waar je prachtige uitzichten op de ST. Lawrence-rivier hebt en lokale lekkernijen kunt proeven. De voorlaatste stop is Parc National de la Maurice. Hier wandel je door uitgestrekte bossen en kristalheldere meren. Vooralee rje je terug naar Toronto begeeft stop je in het charmante stadje Brighton. Ontspan hier op de stranden van Lake Ontario en geniet na van je prachtige reis.

 

Morgen lever je de camper terug in en afhankelijk van je vlucht begeef je je rechtstreeks naar de luchthaven of verken je nog even de interessante stad.

21 dagen, ca. 3720 km
startpunt: Toronto

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties