Oost-Canada

Ontdek je met

Travelhome Campervakanties Roxanne CN Tower

Roxanne

Yvonne

Helmi

Susanne

Travelhome | Campervakanties Oost-Canada

CAMPERREIS OOST-CANADA 

Huur een camper in Halifax, Montreal of Toronto en maak een onvergetelijke rondreis door Oost-Canada. Maak een boottocht bij de Niagara Falls, ga vissen in Algonquin Provincial Park, spot elanden in de bossen en wissel natuur af met een bezoek aan Nova Scotia, Toronto, Ottawa of Montreal.

Maak een boottocht met de Maid of Mist of bekijk de watervallen vanuit het hart met de Journey behind the Falls. Maak de stroomversnellingen van de Niagara Falls van dichtbij mee met de White Water Walk over loopbruggen op ongekende hoogte. Ook een bezoek aan Clifton Hill, het entertainment district van het plaatsje Niagara Falls mag niet overgeslagen worden tijdens jouw reis met de camper.

In de omgeving van Ontario zijn tal van nationale en provinciale parken te vinden, waaronder Algonquin Provincial Park. Hier kun je overnachten op een mooie camping en overdag vissen op forel, elanden en beren spotten, maar ook activiteiten ondernemen zoals een kanotocht, fietstocht of wandeltocht. Vervolg jouw reis met de huurcamper naar Bruce Peninsula National park waar je in de bosrijke omgeving verstelt staat van de uitgestrekte meren, kliffen en grotten die het park te bieden heeft.

Ga op ontdekkingstocht in de nationale parken van de Franstalige provincie Québec. Doorkruis Parc national de Miguasha met de camper, wat onderdeel uitmaakt van de UNESCO Werelderfgoed lijst en rijd daarna door naar Parc national des Grands-Jardins.

DE SCHIEREILANDEN VAN OOST-CANADA

Oost-Canada heeft een rijk aanbod aan eilanden. Start bij Nova Scotia voor een stop bij het vissersplaatsje Shag Harbour en vervolg jouw camperreis naar Halifax waar je de havenbuurt Privateers’ Wharf bekijkt, Pier 21 en de Halifax citadel.

Ten noorden van Nova Scotia ligt Prince Edward Island. Parkeer de camper op een nabijgelegen parkeerplaats en verken Charlottetown te voet. Maak hierna een tour over het eiland en rijd langs zandstranden, stop bij een restaurant en proef verse kreeft, oesters en mosselen.

TORONTO, OTTAWA EN MONTREAL

Laat de camper achter op de camping en  ga op ontdekking in de bruisende stad Toronto. Maak een stop bij de CN Tower voor een adembenemend uitzicht over de stad,  ga shoppen in Toronto Eaton Centre, het grootste overdekte winkelcentrum van Oost-Canada en bekijk het historische Fort York.

Rijd na Toronto met de camper door naar Ottawa voor een bezoek aan de  Parliament Hill, ByWard market en Rideau canal.

Montreal is de grootste stad van de provincie Québec.  Maak een stadstour, ga picknicken bij het bever meer ‘Lac des Castors’ en verken de oude binnenstad met een wandeling door  St. Paul Street en Plateau Mont-Royal.

CAMPERREIZEN VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor jouw Oost-Canada camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen je graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor je camperhuur Oost-Canada en je ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan je dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Oost-Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen.

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier word je uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijg je tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wil je een camper huren? Dan ben je bij Travelhome aan het goede adres!

DENK OOK EENS AAN: