Bruce Peninsula

Bruce Peninsula is een schiereiland in Ontario. Op dit schiereiland bevinden zich meerdere nationale parken en provinciale parken, waaronder Sauble Falls Provincial Park. Het schiereiland is gelegen in Lake Huron, een gigantisch meer welke op de grens ligt van Amerika en Canada. Op Bruce Peninsula kun je ontzettend veel ondernemen. Het schiereiland biedt prachtige wandelroutes en fantastische relax mogelijkheden op een van de strandjes aan Lake Huron.

BEZIENSWAARDIGHEDEN BRUCE PENINSULA

Bezoek tijdens jouw reis naar Bruce Peninsula bijvoorbeeld Explorer's Tread, zij bieden verschillende tours op het schiereiland. Zo kun je met hen gaan kajakken, hiken, fietsen en zelfs kamperen! De gidsen vertellen je veel over het eiland en laten je speciale plekken zien waar weinig toeristen komen. Erg leuk als je veel wilt leren en zien van het schiereiland!

Ga je liever zelf op pad? Bezoek dan bijvoorbeeld Lion's Head Lighthouse! Deze vuurtoren is een bekende bezienswaardigheid vanwege het prachtige uitzicht op Lake Huron en is vernoemd naar het nabijgelegen stadje Lion's Head in North Bruce Peninsula. Rondom Lion's Head Lighthouse kun je prachtige wandelingen maken en het leuke sfeervolle stadje bezoeken. Ga hier bijvoorbeeld lunchen aan het water of geniet van een glas wijn aan de boulevard.

Een andere bijzondere plek om naartoe te gaan zijn de Greig Caves. Deze speciale rotsformaties zorgen voor een prachtige lichtinval, welke zorgen voor geweldige foto's. Neem je fotocamera mee en trek goede schoenen aan want het gebied kan vrij rotsachtig zijn. Een zaklamp kan ook van pas komen als je de grotten wat beter wilt bekijken.

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANADA 

Combineer jouw bezoek aan Bruce Peninsula met een bezoek aan Sauble Falls en Blue Mountains. Jouw reis kun je het beste beginnen in Toronto en een bezoek aan het dichtbij gelegen Niagara Falls is dan ook zeker de moeite waard.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties