Sauble Falls Provincial Park

In Sauble Falls Provincial Park zijn de Sauble Falls en de Sauble River de grootste attractie. In allerlei kleine stroomversnellingen stroomt het water over de rotsen richting de Sauble River. Je kunt er zwemmen en heerlijk wandelen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN SAUBLE FALLS PROVINCIAL PARK 

Rondom de Sauble Falls ligt een prachtig park, veel bezoekers komen hier om te ontspannen. Zo is er een speeltuin voor kinderen en er zijn mogelijkheden om te vissen. Bij de Sauble Falls kun je ook kamperen met de camper. Vanaf de camping wandel je zo naar de Falls.

Huur bijvoorbeeld een kano en ga bij lekker weer heerlijk peddelen over de Sauble River. De rivier is goed te bevaren en elke beginner kan hier goed uit de voeten. Er zijn genoeg mogelijkheden om hier een kano of kajak te huren.

Je kunt ook een fiets huren en rondom de Sauble Falls rond gaan fietsen. Het park zelf biedt leuke fietspaden en fijne route's. Je kunt er ook voor kiezen om 11 kilometer te fietsen naar Sauble Beach, vanaf hier kun je genieten van de heerlijke zeewind en de deinende golven. Het strand is gelegen aan een gigantisch meer, genaamd Lake Huron. In de zomer komen hier veel bezoekers zonnen, zwemmen of gewoon wandelen. 

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANADA

Wil jij jouw camperreis beginnen bij Sauble Falls? Haal de camper dan op in Toronto en reis via Blue Mountains naar Sauble Falls. Hierna kun je door reizen naar Bruce Peninsula en Manitoulin Island. Geniet onderweg van al het moois wat Oost-Canada de bieden heeft.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties