Montreal

Montreal heeft ontzettend veel te bieden. Pik een heerlijk terrasje in het historische deel van de stad, bewonder de moderne architectuur in het nieuwe gedeelte van de stad of bezoek tal van bezienswaardigheden voor zowel jong als oud.
Montreal is een multiculturele stad, die tevens bekend staat om haar heerlijke keuken. Verder kun je gezellig winkelen en jezelf tegoed doen aan tal van andere (buiten)activiteiten.

BEZIENSWAARDIGHEDEN MONTREAL 

Montreal staat ook wel bekend als het Parijs van Canada, Montreal is namelijk de tweede grootste Franstalige stad van de wereld, op Parijs na dus. Daarnaast staat Montreal, net zoals Parijs, bekend om zijn entertainment. In Montreal kun je genieten van de vele comedieshows, muziek- & theatervoorstellingen en meer.

In de achtertuin van Montreal ligt de prachtige Mont Royal, waar je absoluut wat tijd aan moet besteden. De natuur in de omgeving van Montreal zal je verwonderen. Als je geluk hebt kun je er zelfs wasbeertjes in het wild tegenkomen. Aan de top van Mont Royal heb je een prachtig uitzicht over de skyline van Montreal.

Naast mooie wandelingen door het park kun je in Montreal ook mooie historische gebouwen bezichtigen, zoals bijvoorbeeld de van binnen bijzonder mooie Basiliek Notre-Dame of Cathedral Of Marie-Reine-Du-Monde. Deze laatste kathedraal heeft erg veel weg van de St. Pietersbasiliek in Rome.

Ga je liever wat cultuur snuiven? Bezoek dan een van de musea. Montreal heeft musea met voor ieder wat wils, zo is er een kunstmuseum genaamd Musée des Beaux-arts de Montreal. Ben je niet zo'n kunstliefhebber? Bezoek dan het Centre d'Histoire de Montreal, een museum over de geschiedenis van Canada.

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANADA 

Haal jouw camper op in Montreal en begin vanaf hier je camperavontuur door Oost-Canada. Reis bijvoorbeeld richting Toronto en bezoek de Niagara Falls of reis de andere kant op en ontdek New Brunswick en Nova Scotia.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties