New Brunswick

Een ruige kustlijn met rotsen en diepe kliffen en eindeloze bossen in het binnenland. Je vindt het in New Brunswick. De provincie New Brunswick is gelegen nabij Nova Scotia en Quebec.

BEZIENSWAARDIGHEDEN NEW BRUNSWICK 

De hoofdstad van de provincie New Brunswick is Fredericton, maar dit is niet de grootste stad van New Brunswick, dat is namelijk Saint John. Andere bekende steden en regio's in New Brunswick zijn Edmundston, Woodstock, Moncton, Bathurst, Campbellton, Dieppe en Miramichi. De provincie New Brunswick telt vele stranden aan de warmste stukken zeewater, maar ook eindeloze bossen en uitgestrekte valleien.

Bezoek bijvoorbeeld Moncton, deze regio is bekend vanwege zijn natuurparken en bijzondere landschap. Bezoek een van de parken zoals het Irish Nature Park of Centennial Park, hier kun je prachtige vogels spotten en mooie wandelingen maken door de bossen.

Of bezoek Saint John, de grootste stad van de provincie. Hier kun je een van de verschillende musea bezoeken of wandelingen maken door een van de parken. Ook biedt Saint John vele oude historische gebouwen zoals de Carleton Martello Tower en Trinity Church. Kortom; er is genoeg te doen!

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANDA 

Wanneer je New Brunswick wilt bezoeken kunt je jouw camperreis bijvoorbeeld starten in Halifax. Deze stad ligt op het schiereiland Nova Scotia, waar veel prachtige bezienswaardigheden zijn om te ontdekken. Bezoek onderweg naar New Brunswick ook Prince Edward Island.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties