Fredericton

Fredericton is de hoofdstad van de provincie New Brunswick. New Brunswick ligt tussen de provincies Quebec en Nova Scotia. Naast de prachtige natuur die Fredericton omhuist kun je in de stad ook van alles beleven. Zo zijn er verschillende musea, prachtige gebouwen, leuke winkeltjes en eindeloze parken.

BEZIENSWAARDIGHEDEN FREDERICTON

Ben je van plan om binnenkort een maaltijd te gaan kokerellen in de camper? Bezoek dan absoluut de Fredericton Boyce Farmers Market. Hier kun je heerlijke verse producten halen. Maar naast het kopen van voedsel kun je hier ook gezellig rondstruinen en genieten van de gezelligheid die de Farmers Market met zich mee brengt. Koop hier een lekkere lunch of geniet van wat zoetigheid bij een van de marktkraampjes.

Ga je liever een stukje wandelen? Bezoek dan het Odell Park, hier kun je prachtige wandelingen maken door de bossen. Ook voor kinderen is dit park leuk, zo is er een speeltuin en zijn er eenden en ganzen die je kunt voeren. Het Odell Park dient als een heerlijk uitstapje vanuit de stad.

Toch liever cultuur snuiven? Bezoek dan een van de kunstgallerijen zoals Gallery 78 en de Beaverbrook Art Gallery. Hier vind je prachtige werken van de lokale artiesten. Bezoek ook een van de gebouwen zoals The Old Government House, het Legislative Assembly Building, Lighthouse on the Green of Christ Church Cathedral.

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANADA

Een bezoek aan Fredericton kan goed gecombineerd worden wanneer je jouw camperreis begint in bijvoorbeeld Halifax in Nova Scotia. Je kunt dan onderweg ook Prince Edward Island bezoeken. Ook kun je ervoor kiezen in Montreal te beginnen en vanaf daar richting New Brunswick te rijden.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties