Chicago

Chicago is een grote bruisende stad met een goede economie, vele winkels, musea, sport en architectuur. Begin met een bezoek aan het John Hancock Observatory en loop over de openlucht Skywalk op 330 meter hoogte! Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Ook vanaf het Willis Tower Observatory (voormalige Sears Tower) heb je een prachtig uitzicht. Dit observatieplatform is met 412 meter het hoogste in Chicago.

BEZIENSWAARDIGHEDEN CHICAGO

De stad staat bekend om zijn vele mooie musea en een bezoek aan de stad is niet compleet zonder er minimaal een bezocht te hebben. Bezoek bijvoorbeeld het Chicago History Museum, het Museum of Science and Industry van The Art Institute of Chicago. Mis ook zeker niet het prachtige Shedd Aquarium. Hier vind je maar liefst 25.500 dieren: zeekoeien, haaien, pinguïns en vissen, het leeft allemaal in dit grote aquarium.

Het Millenium Park staat in het teken van kunst, muziek en architectuur. Dit uit zich onder andere in de vele evenementen, de Crown Fountain en Lurie Garden.
Op zondag is een bezoek aan de Maxwell Street Markets een aanrader tijdens jouw rondreis door noordoost-Amerika per camper. Dit is de oudste markt van Chicago waar je kleding, eten en antiek kunt kopen, er zijn straat optredens van muzikanten en je kunt jouw portret laten tekenen. Een camper huren in Chicago is dus zeker een aanrader!

EEN CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Een camper huren in Chicago is vooral in het voor seizoen erg voordelig, dit komt omdat in de buurt van Chicago de camper fabriek van Amerika ligt. Dat betekent dat er soms speciale wegbrengacties zijn met splinternieuwe huurcampers, die je tegen een zeer aantrekkelijke prijs naar diverse verhuurstations mag brengen in Amerika.

Rondom Chicago heb je meerdere keuzes om andere bezienswaardigheden te zien. Denk bijvoorbeeld aan Indiana Dunes State Park.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties