49-daagse begeleide camperreis de Grote Kalahari Ronde

Chobe National Park | Botswana | Travelhome Campervakanties

49-DAAGSE BEGELEIDECAMPERREIS

De Grote Kalahari Ronde - voorinschrijving

 

Maak de reis van je leven door de prachtige natuur van zuidelijk Afrika tijdens onze 49-daagse groepscamperrondreis: De Grote Kalahari Ronde. Geef je interesse nu vast aan voor onze reis in 2025.

 

Deze onvergetelijke reis neemt je mee van het bruisende Kaapstad tot de betoverende woestijnen van Namibië, de wilde nationale parken en zelfs de wereldberoemde Victoria Falls. Alles is inbegrepen: een comfortabele huurcamper, deskundige reisbegeleiding, mooie excursies, en sfeervolle campingovernachtingen.

 

Wat kun je verwachten:

  • Reizen in je eigen gehuurde camper, die voorzien is van alle gemakken.
  • Een route door de landschappen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, met eindeloze vergezichten, indrukwekkende canyons en boeiende wildparken.
  • Hoogtepunten zoals de Fish River Canyon, Namibwoestijn, Swakopmund aan de Atlantische Oceaan, Himbaland, Etosha National Park, de Kalahari en de Caprivistrook, en natuurlijk de adembenemende Victoria Falls.
  • Safari's om de Big Five te spotten, leeuwen, olifanten, buffels, neushorens en luipaarden.
  • Vluchten met KLM van en naar Amsterdam zijn inbegrepen.

Je reis wordt verrijkt met zeven excursies: een verkenning van Kaapstad, een boottocht in Swakopmund, een bezoek aan het Himba Traditional Village, een boottocht en gamedrive in Chobe National Park, een onvergetelijk bezoek aan de majestueuze Victoria Falls en de reis sluit je af met een bezoek aan Pretoria.

 

Tijdens je verblijf reis je langs zorgvuldig uitgekozen campings, waar je een gereserveerde kampeerplek krijgt toegewezen.

 

Maak je geen zorgen, onze ervaren reisbegeleiders staan altijd voor je klaar. Ze verlaten de campings als eerste en zijn beschikbaar voor hulp en informatie over de bestemming. We hebben zelfs technische reisbegeleiders om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

 

Helaas is verlenging van deze rondreis niet mogelijk, maar met 49 dagen vol avontuur en ontdekkingen zul je een schat aan herinneringen verzamelen die een leven lang meegaan.

 

Wacht niet langer en maak je klaar voor de reis van je leven door zuidelijk Afrika met De Grote Kalahari Ronde!

 

2025

Heb je interesse in deze reis, stuur dan een e-mail naar helmi.ruigrok@travelhome.nl, zodat we je kunnen benaderen zodra de informatie over 2025 bekend is. Uiteraard geheel vrijblijvend.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar.