Travelhome & KLM

 

Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten.

 

Verder kun je van KLM verwachten:

  • Services aan boord: Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.
  • Entertainment aan boord: Op intercontinentale vluchten beschik je over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.
  • Upgrademogelijkheden naar comfortclass / extra beenruimte: In Economy Comfort (alleen op intercontinentale vluchten) geniet je van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 80 tot EUR 150.
  • Handbagage voorwaarden: je kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.
  • Ruimbagage: Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg. Op Europese vluchten boekt Travelhome tevens 1 stuk ruimbagage voor je bij. 
  • Online inchecken in een groepsboeking: Ja                                 
  • Online inchecken (individueel): Ja, tot maximaal 9 personen.

Wifi aan boord

 

Zie je een wifi-teken aan boord van je vlucht? Dan bestaat de mogelijkheid om je familie en vrienden vanuit kilometers in de lucht een reisupdate te sturen. Het verzenden van tekstberichten via WhatsApp, Messenger, WeChat en vergelijkbare services is gratis. Voor het versturen van bestanden en e-mails, te streamen en om op internet te surfen, kun je een Wifi Pass kopen. Bang dat je telefoon daar leeg van raakt, hoef je niet te zijn: op de meeste intercontinentale vluchten is er een USB-A aansluiting!

 

Non-stop vliegen met KLM

 

Non-stop vliegen met KLM naar Amerika en Canada maakt je reis eenvoudiger en relaxter. Geen koffers die opnieuw ingecheckt moeten worden tijdens het overstappen en geen kans op het missen van aansluitende vluchten. Kortom: minder stress en meer tijd om te genieten van je bestemming! KLM vliegt vanuit Schiphol rechtstreeks naar de populairste bestemmingen van onze reiszigers in Canada (o.a. Toronto, Montreal, Vancouver, Edmonton, Calgary) en Amerika (o.a. Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, New York, Salt Lake City, Houston en Chicago).