Fraser Island

Travelhome | Fraser Island

Fraser Island volgens reisexpert Tabitha: "We rijden over Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld. Tijdens het rijden komt er een vliegtuigje aan, onze weg is tevens landingsbaan en er lopen ook mensen rond, opletten dus!

STRANDEN EN HELDERE MEREN

De camper hebben we een paar dagen laten staan en onze ervaren tourgids loodst ons over het strand de bossen in. Al dat groen, dat verwacht je niet op een zandeiland.

 

Bij Lake McKenzie stappen we uit en lopen naar het water, wat is dit prachtig! Het water is helderblauw met schitterend wit zand eromheen. Heerlijk zwemmen we in het aangename water en het zand hier is zo zacht dat je het kunt gebruiken om je sieraden te polijsten, wat een prachtig plekje.

 

Na een lunch genieten we vanaf Indian Head van het uitzicht op zee en vervolgen onze weg naar het Maheno scheepswrak en Eli Creek. De dag sluiten we af met een lekkere barbecue en we toasten op deze dag. Gelukkig hebben we morgen nog een dag om meer mooie plekjes van Fraser Island te ontdekken.

HOE KOM JE OP FRASER ISLAND?

Je kunt je camper achterlaten in een van de volgende plaatsen en vanaf hier Fraser Island bezoeken.


Rainbow Beach
Een rustig plaatsje omgeven door natuur en op slechts 15 minuten per ferry van Fraser Island. Wandel zeker even door de zandduinen en geniet van het uitzicht vanaf de Carlo Sand Blow.

Hervey Bay
Hordes toeristen, jong en oud gebruiken Hervey Bay als uitvalsbasis voor een trip naar Fraser Island. Hier kun je lekker uit eten of even winkelen. Vooral in het walvisseizoen is deze plaats de moeite waard door de verschillende whale watching tours die hier vertrekken. Ook zijn er veel campings te vinden dus ideaal voor jou als camperreiziger."

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties