Het ruige westen

Van Perth naar Darwin

HET RUIGE WESTEN
Ontdek West-Australië tijdens deze 34-daagse camperreis.

 

Verken het ruige westen van Australië tijdens een onvergetelijke camperreis van Perth naar Darwin. Ontdek de uitgestrekte landschappen en ongerepte wildernis die deze regio te bieden heeft, terwijl je van de bruisende stad Perth naar de het noordelijke Darwin reist.


Begin je avontuur in Perth en laat de stad al snel achter je terwijl je richting het ruige westen trekt. Bewonder de Valley of the Giants en de kustlijn van Albany. Verbaas je over de geologische formaties van Wave Rock en de Pinnacles Desert.

Ontdek de ongerepte natuur in Kalbarri National Park en maak kennis met de wilde dolfijnen van Shark Bay en Monkery Mia. Geniet van ontspannen dagen aan de kust van Carnarvon en Coral Bay, voordat je het Ningaloo Reef bij Exmouth verkent.

Reis verder naar het noorden, langs de kustplaatsen Karratha en Eighty Mile Beach, om uiteindelijk aan te komen in Broome. Hier wachten parelwitte stranden en kleurrijke zonsondergangen op je.

Duik dieper in de ruige wildernis met een bezoek aan Windjana Gorge National Park en Mueller Ranges, voordat je de indrukwekkende Bungle Bungle Range ontdekt in Purnululu National Park.

Ervaar de rijke Aboriginal-cultuur en het rode landschap van Kununurra, voordat je verder naar het noorden trekt door Judbarra / Gregory National Park en Nitmiluk National Park. Nog een paar dagen genieten in het Noordelijke deel van Australië in het prachtige Kakadu National Park en Litchfield National Park, voordat je je reis afsluit in Darwin.

Beleef het avontuur van je leven terwijl je het ruige westen van Australië verkent tijdens deze onvergetelijke camperreis.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen