Perth en omgeving

Wil je een camper huren in de hoofdstad van West-Australië en ook de meest afgelegen hoofdstad ter wereld. Dan zit je goed bij Travelhome. Wij regelen je droomcamperreis in West-Australië. De stad Perth grenst aan de Swan River en aan Kings Park Botanical Gardens en staat bekend als een schone stad die makkelijk te verkennen is. De hoofdstad van West Australië staat bekend om de goede levenskwaliteit. Je vindt hier veel goede restaurants, mooie parken en de stad heeft de meeste zonne-uren van alle grote steden (zoals Sydney en Melbourne) in het land.

ATTRACTIES CAMPERREIS PERTH

Tijdens je camperreis is er in Perth voor ieder wat wils, je vindt er het populaire Museum and Art Gallery, veel winkels, restaurants en in Kings Park de mooi aangelegde tuinen met een geweldig uitzicht over de stad. Het openbaar vervoer is gratis, er rijdt een CAT bus waarmee je de hele stad kunt verkennen.
Ook net buiten de stad heeft Perth voldoende te bieden, de plaatsen die zeker een bezoek waard zijn met om te bezoeken zijn de havenstad Fremantle voor de Aussies Freo en het nabijgelegen Rottnest Island met haar vele quokka's.

CAMPER HUREN OMGEVING PERTH

Tijdens jouw camperreis in Perth kun je ook plaatsen in de omgeving bezoeken. Fremantle ligt op slechts 20 minuten van Perth en is makkelijk te bereiken per trein of met de huurcamper. Fremantle is een levendige havenstad met de beroemde Fremantle Markets die je op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen kan bezoeken. Verder heeft Fremantle een rijke geschiedenis die je onder andere terug kan vinden in het Maritime Museum, de oude gebouwen en de cultuur. Na de dag in Fremantle doorgebracht te hebben kun je kiezen uit een van de vele restaurants op "Cappuccino Strip" waar vooral de visgerechten aan te raden zijn.

 

Een ander must do in de omgeving van Perth, die je kunt bezoeken tijdens jouw camperreis door West-Australië is Rottnest Islands. Rottnest Islands een mooi eiland ongeveer 20 kilometer uit de kust met super witte stranden en vrijwel geen auto’s. De beste manier om het eiland te bekijken is per fiets. De voornaamste attractie hier is het strand en het beste wat je er kan doen is duiken, surfen of lekker in de zon liggen en wat zwemmen. Voor degenen die wat meer willen doen zijn er gratis historische wandelingen of kan je wandelen naar de Vlamingh Lookout vanwaar je een mooi uitzicht hebt over het eiland. Voor mensen met kinderen is het Family Fun Park een leuke optie.

ATTRACTIES CAMPERREIS ZUIDEN VAN PERTH

Margaret River
De wijnregio van West Australië en een goed gebied om te surfen. Je kunt er verschillende tours doen naar de wijngaarden of tours om te gaan kanoën of rotsklimmen.


Valley of the Giants
Bekend om zijn enorm hoge bomen waar je een treetop wandeling kan doen. In de zomer worden er ’s avonds wandelingen georganiseerd.

Albany
Albany is de oudste Europese nederzetting in de regio en heeft mooie stranden en de King George Sound, een populaire plaats voor duikers. Er zijn verschillende populaire stranden waarvan Emu Point geschikt is voor gezinnen met kinderen. Ook populair is de whale watching walk waar je in het seizoen walvissen kan spotten. Vlakbij Albany op een halfuurtje rijden ligt het Two Peoples Bay National Park. De favoriet van reisexpert Maike is in dit nationaal park Little Beach, een ongelooflijk mooi strand met azuurblauwe zee.

Wave Rock
Een beroemde, 15 meter hoge, rots in de vorm van een golf die op het punt staat te breken. Het is een kleine vier uur rijden vanaf Peth maar het is zeker de moeite om dit op te nemen in jouw camperreis door West-Australië.

 

Heb je interesse gekregen in een camperreis naar West Australië en Perth? Vraag een reisvoorstel aan?

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties