Melbourne

Huur een camper in Melbourne en ontdek Phillip Island en de Great Ocean Road. Melbourne is de op een na grootste stad van Australië, na Sydney. Het is een must see stad tijdens jouw camperreis in Australië. Melbourne is gelegen aan de Yarra River en heeft de reiziger veel te bieden.

ATTRACTIES IN MELBOURNE

Wanneer je tijdens jouw camperreis met je huurcamper Melbourne bezoekt is hier genoeg te doen. Je vindt hier bijvoorbeeld het hoogste kantoorgebouw op het zuidelijk halfrond, de Rialto Towers, hier heb je vanaf het observatiedek een prachtig uitzicht over de stad. Winkelliefhebbers kunnen in Melbourne overal terecht, van grote warenhuizen en de beste internationale merken tot kleine winkels met lokale producten. Op de beroemde Queen Victoria Markets kun je onder andere terecht voor al jouw souvenirs. Er wordt veel kleding verkocht maar ook de bekende cowboyhoeden en ontelbare andere Australische souvenirs. Met jouw huurcamper het centrum door is natuurlijk niet erg handig. Melbourne is veel makkelijker te bezichtigen met behulp van de City Circle tram, een gratis tram voor toeristen. 

BEZIENSWAARDIGHEDEN TIJDENS CAMPERREIS VANUIT MELBOURNE

Ben je naast dol op camperreizen ook dol op sport? Dan ben je hier op de juiste plek, de inwoners van Melbourne zijn namelijk gek op sport. Deze stad is dan ook het thuis van het 'Aussie Rules' football, een ideale plaats om eens een wedstrijd te bekijken is in het enorme MCG (Melbourne Cricket Ground).

Verder vind je tijdens je camperreis Melbourne historische gebouwen, botanische tuinen, een dierentuin en de Old Melbourne Gaol, een historische gevangenis waar onder andere Ned Kelly opgehangen is.

Zowel gehaat als geliefd is Federation Square, dit glazen gebouw heeft veel kritiek gekregen maar is toch een plaats geworden waar veel mensen zich verzamelen. In het Ian Potter Centre vind je een grote kunstgalerie. Er zijn verschillende cafés en er is een visitor centre.

St Kilda is een van de meest levendige plaatsen in Melbourne en is direct aan het strand gelegen. Hier vind je veel restaurants en winkels en zelfs een Luna Park.

Er is enorm veel te doen en zien in deze prachtige, grote, bruisende stad Melbourne. Ben je enthousiast geworden en wil je een camper huren en door Australië reizen? Vraag hier een offerte aan.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties