Bungle Bungle National Park

Wil je een camper huren en het Bungle Bungle National Park bezoeken? Kijk voor de mogelijkheden die Travelhome jou biedt. Purnululu National Park zoals het Bungle Bungle park ook wel genoemd wordt. Ligt in het oosten van Kimberley, op ongeveer 100 km van Halls Creek en op 250 km van Kununurra. Helikopter en 4WD-tours vertrekken uit beide steden, of je kunt zelf het park met een 4WD trotseren en op self-drive avontuur gaan. 

BUNGLE BUNGLE NATIONAL PARK TIJDENS CAMPERREIS

Het Bungle Bungle / Purnululu Nationaal Park werd al eeuwen door de Aboriginals bewoond maar het gebied is pas officieel ontdekt in de jaren 80.  Het park ligt erg afgelegen en wordt nog steeds door weinig toeristen bezocht. De reis naar het park is lang, alleen toegankelijk voor 4WD-huurcampers en uitsluitend bij goed weer geopend tussen april en december. Je rijdt dan over de Spring Creek Track. De weg heeft een slechte reputatie en heeft weinig faciliteiten in de buurt. 

Degenen die de reis met de huurcamper naar het park maken zullen niet teleurgesteld worden. Je kunt in het park dingo's in het wild zien en zelfs de zeldzame zwarte dingo komt hier voor. Het bekendste punt van het park is het gedeelte van de "beehives", deze rotsformaties zijn zelfs vanuit de lucht duidelijk zichtbaar en er lopen oranje en zwarte strepen over de rotsen. Hiernaast staat het park bekend om de verbazingwekkende Bungle Bungle range, die ontdekt werd door een filmploeg. Het is een prachtig park dat veel te bieden heeft. Ook staat het park op de werelderfgoedlijst.

ACTIVITEITEN BUNGLE BUNGLE MET HUURCAMPER

Ben je in het Bungle Bungle National Park met de huurcamper en weet je niet wat je moet doen? Er zijn vele mooie wandelingen door het park. Zoals de Echidna Chasm, langs Piccaninny Creek of de Cathedral Gorge. In het park zijn enkele kampeerplaatsen maar er zijn geen faciliteiten je dient al je voedsel en water zelf mee te nemen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties