Campers - Het ruige westen

€ 3.199 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in internationale en luchthavenbelasting, transfers en one-way kosten AUS$165,- exclusief taks te betalen bij het ophalen van de camper. 

4WD Adventure Camper 2 Berth van Apollo Camper

Bijzonderheden
4WD, Luifel, Dieselmotor, Handgeschakeld, Pop-top
Uitrusting
Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Koelkast, Buitendouche, Radio, USB-aansluiting
Lengte
530 cm
Passagiers
Maximaal 2
Baby- en kinderstoeltjes kunnen niet in dit campertype geplaatst worden.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Tweepersoonsbed200 cm190 cm

Video's

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen