Brisbane

Brisbane is de perfecte plaats om jouw camper te huren of in te leveren wanneer je de oostkust van Australië ontdekt. Ten noorden van Brisbane reis je onder andere naar het Great Barrier Reef terwijl je ten zuiden richting de wereldstad Sydney reist.

DE STAD BRISBANE TIJDENS JOUW CAMPERRONDREIS AUSTRALIË

Je gaat een camper huren en wil de stad Brisbane bezoeken. Brisbane is de op twee na grootste stad van Australie en hoofdstad van de staat Queensland. De stad is de laatste jaren enorm gegroeid en dit komt mede vanwege het klimaat in de stad, het is hier namelijk het hele jaar door warm en de winters zijn zacht. Je kunt dus heel het jaar door een camper huren in dit gebied. In de stad is voldoende te zien, er zijn veel winkels maar ook is er het QUT Art Museum en het Lone Pine Koala Sanctuary. Op South Bank vind je het enige strand in Australië dat in het midden van de stad ligt. Dit unieke strand kijkt uit op de Brisbane River en het zakendistrict en heeft een lagoon, zandstranden en exotische planten. Een schitterend beeld tijdens je camperrondreis door Australië.

Tevens vind je hier de South Bank Parklands met vele tuinen, een promenade en gratis barbecue faciliteiten. Slechts 35 kilometer buiten Brisbane ligt Moreton Island, een prachtig eiland met mooie natuur en witte zandstranden dat zeker een bezoek waard is.

WAT KUN JE BEZOEKEN IN BRISBANE TIJDENS JE CAMPERRONDREIS AUSTRALIË

Je gaat een camper huren en bezoekt de stad Brisbane? Wat kun je daar eigenijk allemaal doen? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet, zodat je niets mist tijdens je camperrondreis door Australië.

 

  • Attracties North Stradbroke Island:

18 Mile Beach, open voor 4WD en campers. Het eiland heeft vele 4WD tracks in het noordelijk deel. De stranden rondom Point Lookout, het kalme water van Amity Point is erg geschikt voor families. Surfen, sandboarding, snorkelen, duiken en vissen zijn andere populaire activiteiten op het eiland.

 

  • Attracties Moreton Island:
    Na Fraser Island is Moreton Island de beste plaats voor rijden over het strand en uitgestrekte wildernis, alleen heeft dit park een veel kleiner aantal bezoekers. Mt Tempest is met zijn 280 meter de hoogste zandberg aan de kust ter wereld.

 

Tangalooma Wrecks bevinden zich ten westen en geven een goede mogelijkheid voor snorkelen en duiken. In Tangalooma worden elke avond rond zonsondergang de dolfijnen gevoerd, de tegenhanger van het bekende Monkey Mia aan de westkust.

 

Bekijk ons aanbod voor een camperrondreis door Australië.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties