Drie weken naar West-Amerika

€ 1.729 p.p.

DRIE WEKEN WEST-AMERIKA
Onze populairste camperreis

 

Verlaten landschappen die doen denken aan de tijd van cowboys en indianen, rode rotsen en adembenemende natuurparken: dát is zuidwest-Amerika. Droom jij van een road trip over eindeloze wegen? Boek dan een camper in het land van groot, groter, grootst bij Travelhome!

 

Hoewel New York bekend staat als ‘the City that never sleeps’, kan Las Vegas er ook wat van: in dit pretpark voor volwassenen hebben de deuren van casino’s geen sloten nodig, want die sluiten nooit. In deze gokstad kun je 24 uur per dag je geluk beproeven aan de roulettetafels en slotmachines.

 

Jouw 22-daagse camperreis start met een vlucht naar Sin City, waar je een nacht midden op The Strip verblijft. Of je veel van je hotelkamer ziet is aan jou: je kunt je tijd ook besteden aan het bezoeken van een show of het wagen van een gokje. Of laat je door Elvis trouwen in een Wedding Chapel! Maak het niet té gek: morgen staat jouw huurcamper klaar en begint jouw 19-daagse camperavontuur.

 

De route en het tempo? Die bepaal je zelf! De komende dagen rijd jij bijvoorbeeld volgens onze routesuggestie 'Las Vegas retour' langs de rode rotsen van Zion National Park, wandel je tussen de ‘hoodoos’ in Bryce Canyon National Park en bewonder je massief gesteente en levensgrote cactussen in Joshua Tree National Park. De Grand Canyon mag niet ontbreken aan jouw reisroute en ook het cowboylandschap van Monument Valley is de moeite waard. Combineer adembenemende natuurparken met bruisende steden als San Francisco en Los Angeles en bezoek gevangeniseiland Alcatraz en het Hollywood Sign.

 

Ga je in het najaar of de winter op reis? West-Amerika is het hele jaar door een prachtige camperbestemming. Zoek de winterzon op en volg onze routesuggestie 'Las Vegas retour in het najaar'. Deze route voert je langs alle plekken in het Zuidwesten van Amerika waar het in het najaar en zelfs de winter goed vertoeven is. In Death Valley National Park zijn de temperaturen het hele jaar door aangenaam en in Joshua Tree National Park is de gemiddelde jaartemperatuur 25 graden! Zorg wel voor voldoende warme kleding: 's nachts koelt het buiten erg af. Gelukkig is het in jouw huis op wielen altijd behaaglijk. Toch naar buiten? Er gaat niks boven een warm kampvuur.

 

Na een laatste hotelovernachting in Las Vegas is het tijd om afscheid te nemen van het mooie West-Amerika. Na een comfortabele vlucht land jij op je 22e reisdag op Nederlandse bodem met rugzak vol herinneringen.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen