Zuidereiland

Ontdek je met

Moniek

Tabitha

Credit: Miles Holden

CAMPER HUREN ZUIDEREILAND IN NIEUW ZEELAND

Op het Zuidereiland trek je u met de camper langs een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder zie je 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en je kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken tijdens jouw camperreis!

ABEL TASMAN NATIONAL PARK

Trek een hele dag van je camperreis uit voor het 'kleinste' Nationale Park van Nieuw-Zeeland. Het Abel Tasman National Park heeft een mild klimaat, goudgele stranden, zandige riviermondingen en is omringd door een natuurlijk regenwoud. In het Abel Tasman National Park kun je ook zeehonden, pinguïns en dolfijnen observeren.

QUEENSTOWN EN CHRISTCHURCH

Diegenen die voor extreme sporten gaan, zijn in Queenstown op het juiste adres. Ga bijvoorbeeld bungeejumpen van de 43 meter hoge Kawarau Bridge. Wil je het liever rustiger aandoen dan kun je de Gondola Skyline nemen naar Bob’s Peak voor een adembenemend uitzicht over de Remarkables, Lake Wakatipu en Queenstown.
Christchurch is voor velen een begin- of eindpunt van de camperreis, gelegen aan de oostkust van het Zuidereiland. Christchurch heeft veel Engelse invloeden en is ook in deze stijl gebouwd. De stad staat internationaal bekend als de Garden City en dit uit zich in de vele parken en publieke tuinen. Een van de belangrijkste attractie zijn de botanische tuinen met oude huizen, wandelroutes, monumenten en vele verschillende tuinen.

Ben je benieuwd hoe andere reizigers hun camperreis beleefd hebben op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland? Neem dan een kijkje bij onze reisverslagen.

CAMPERVERHUUR NIEUW-ZEELAND VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw camperreizen naar het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen je graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor camperhuur Nieuw-Zeeland en je ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Nieuw-Zeeland campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen. Hier informere wij je uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wil je een camper huren? Dan ben je bij Travelhome aan het goede adres!