Noordereiland

Ontdek je met

Tabitha

Moniek

Travelhome | Artist's Palette

CAMPERREIS NOORDEREILAND NIEUW-ZEELAND

Op het Noordereiland kun je genieten van grote steden als Auckland en Wellington, maar je camper is ook het ideale middel om de prachtige natuur van dit overweldigende eiland te verkennen.

Je trekt met je huurcamper langs boomgaarden, weelderige tuinen, zeiljachten en prachtige watervallen. Ook kun je gaan duiken of vissen bij de Poor Knights Islands. Hier kun je een keuze maken uit een scala aan sportieve activiteiten zoals zeilen, duiken, waterskiën, een rondvlucht maken, paragliden en paardrijden. Vergeet tussendoor ook zeker niet een dagje te relaxen op het strand!

AUCKLAND EN WELLINGTON

Bij je camperreis mogen ook de steden niet ontbreken. In de snelgroeiende stad Auckland kun je heerlijk culinair dineren in het draaiende restaurant van de Sky Tower, winkelen op Queen Street, een excursie maken naar Rangitoto Island of één van de andere eilanden van de golf van Hauraki een bezoekje brengen.

In Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, vindt je het vrij toegankelijk Museum of New-Zealand Te Papa. Dit grote museum geeft inzicht in de achtergrond van de vele culturen die het land rijk is. Ook zijn er verschillende kathedralen en idyllische botanische tuinen in de stad te vinden. Wil je na het Noordereiland ook het Zuidereiland leren kennen? In Wellington kun je met de camper de overstap maken naar het Zuidereiland.

Ben je benieuwd hoe andere reizigers hun camperreis beleefd hebben op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland? Neem dan een kijkje bij onze reisverslagen Nieuw Zeeland. 

CAMPERVERHUUR NIEUW-ZEELAND VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor camperreizen naar het Noordereiland van Nieuw-Zeeland? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen je graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor jouw camperhuur Nieuw-Zeeland en je ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan je dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Nieuw-Zeeland campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen. Hier informeren we je uitgebreid over de beste routes en krijg je tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wil je een camper huren? Dan ben je bij Travelhome aan het goede adres!